25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Octavian Lepădatu, pe podium și în etapa a doua a Campionatului Național de Karting Școlar

În perioada 10-11 iunie, pe circuitul Speed Park din Bacău, s-a derulat cea de-a doua etapă din cadrul Campionatului Național de Karting Școlar – Micul Pilot 2023.

Competiția, denumită Trofeul „Danubius”, a fost organizată de Palatul Copiilor Reșița în colaborare cu Palatul Copiilor Brăila și s-a desfășurat sub egida Ministerului Educației. La start s-a aflat și câmpulungeanul Octavian Lepădatu care a reeditat performanța din prima etapă, adică locul 3 în clasamentul general la Clasa Promo BB, după ce în prima zi de concurs a terminat pe locul 4, iar în cea de-a doua zi a competiției s-a clasat pe locul 2. De menționat faptul că, în prima cursă, Octavian Lepădatu a ieșit în decor din cauza unei erori de pilotaj, însă ulterior a avut un parcurs de excepție reușind să recupereze terenul pierdut și să sosească în final al patrulea!

N. Manole

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!