25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

În Grui, pe General Dragalina, a fost tăiată iarba crescută excesiv

Astăzi, 14 iunie 2023, pe strada General Dragalina, cu precădere zona pietonală de pe strada Dragalina, s-au efectuat lucrări de tăiere a ierbii ce a crescut destul de mult în ultima vreme, de pe aleile pietonale și trotuare.

În ceea ce privește zona pietonală care leagă zona Schei de cartierul Grui, ce poartă denumirea de ”Dragalina veche”, aceste lucrări de tăiere a ierbii au fost chiar necesare, întrucât aceasta avea o înălțime destul de mare, iar anumite vietăți începuseră să-și facă veacul în această zonă. Potrivit unui locatar, copiii care tranzitează aleea pietonală s-au întâlnit, destul de des, cu șerpi, șobolani sau alte viețuitoare, care i-au speriat în drumul lor către casă.

Astfel, lucrătorii ADP au intervenit pentru a remedia situația și a diminua riscul de apariție a unor astfel de viețuitoare nedorite. Pe lângă eliminarea riscului asociat cu prezența acestor vietăți, această acțiune are și un impact estetic pozitiv asupra zonei, aleea fiind tranzitată zilnic de un număr mare de persoane.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!