-2.6 C
Campulung Muscel
05/12/2023

Trotuarele de lângă locul de joacă de pe Dragalina au intrat în reabilitare

Astăzi, 14 iunie 2023, lucrătorii serviciului ADP au început să reabiliteze cele două trotuare ce mărginesc viitorul loc de joacă de pe strada Dragalina, din cartierul Grui.

Lucrările de reabilitare au avansat destul de rapid, astfel încât, unul dintre cele două trotuare este nivelat și, în zilele ce urmează, se va turna covorul asfaltic pe suprafața acestuia. În ceea ce privește trotuarul învecinat, în prezent se lucrează la nivelarea acestuia și a montării noilor borduri, care se vor amplasa de-a lungul trotuarului.

Cele două trotuare au intrat în atenția primăriței Elena Lasconi care, cu câteva săptămâni înainte, a vizitat locul de joacă ce se află în procesul de amenajare pe Dragalina și a constatat, cu stupoare, gradul ridicat de degradare pe care îl prezentau trotuarele din această zonă. Așadar, aceasta a considerat că este necesar demararea acestor lucrări de reabilitare, pentru ca oamenii să poată tranzita acest spațiu în condiții de siguranță, întrucât, strada lăturalnică viitorului parc amenajat, este destul de îngustă, iar trecătorii erau nevoiți să-și continue deplasarea pe partea carosabilă, ceea ce îngreuna deplasarea atât a vehiculelor, cât și a acestora.

Așadar, în perioada următoare, potrivit lucrătorilor serviciului ADP, dacă vremea este favorabilă și nu îngreunează efectuarea lucrărilor de reabilitare, se va turna covorul asfaltic, urmând ca cele două trotuare să fie gata în decursul următoarelor săptămâni. R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!