1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Rezultate meritorii pentru sportivii CS Muscel la Turneul Memorial „Emil Bălănescu”

Turneul Memorial „Emil Bălănescu” a avut loc sâmbătă, 10 iunie 2023, la Pitești, și a reprezentat o competiție de lupte greco-romane organizată în memoria lui Emil Bălănescu, fondatorul acestui sport în județul Argeș. Cu această ocazie, sportivi ai Clubului Sportiv Muscel au participat și au reușit să obțină rezultate bune la acest turneu. Evenimentul a fost organizat de CSM Pitești în colaborare cu DJST Argeș.

  • Diplome și medalii pentru sportivii CS Muscel

CS Muscel, sub îndrumarea antrenorului Anton Arghira, a fost reprezentat de un număr de sportivi remarcabili. Aceștia au obținut următoarele rezultate:

  • Locul I – categoria 40kg: I. Boceanu
  • Locul II – categoria 40 kg: A. Oinescu
  • Locul III – diferite categorii: R. Cristica, R. Păun, D. Frigura, E. Popescu, G. Ciorciovel, Y. Cornea, R. Taftur

Turneul a adunat sportivi din întreg județul, oferindu-le oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și de a se confrunta cu alți luptători valoroși. Totodată, evenimentul a avut scopul de a-l comemora pe Emil Bălănescu și de a-i aduce un omagiu pentru contribuția sa la dezvoltarea luptelor greco-romane în zonă.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!