10.7 C
Campulung Muscel
27/05/2024

Pe Drăceşti, deocamdată, n-a fost atacat tronsonul cel mai afectat

Pe Drăceşti mai este de muncă în prima parte a străzii, de la Muzeul Fundeni, în sus, pe cei 600 de metri pe care s-a înlocuit conducta de apă. Ieri, se lucra la rigola de pe partea stângă a drumului, cum cobori din Mărcuş spre oraş, aproape de răspântia cu Plăieşi. Pe partea cealaltă, şanţul de scurgere a apei a fost rezolvat până sus în cartier, unde s-a pus la punct tot. Luna trecută, i-am găsit pe muncitorii familiei Răuţoiu trebăluind la intrarea în Mărcuş, unde au executat rigola într-o intersecţie în care se strângea apa venită dinspre Coasta Grui. În aceste zile, echipa a coborât din zona de case la intrare, aproape de Plăieşi. Deocamdată, lucrătorii n-au atacat tronsonul cel mai deteriorat, unde reparaţia nu mai poate întârzia la halul în care arată strada. Dar, probabil, se aşteaptă tasarea terenului după îngroparea conductei de apă, care a trebuit înlocuită înainte de a se turna asfaltul.

Întreprinderea unei lucrări de anvergură pe Drăceşti le-a făcut poftă de a se înnoi şi unora dintre localnici, care au demarat investiţii în garduri. Ne-a atras atenţia această intervenţie care completează şantierul firmelor, care parcă au slăbit elanul pe care îl lăudam acum câteva săptămâni. Şi n-ar trebui, pentru că este de finalizat coşmarul câmpulungenilor, Bulevardul „Pardon”, plus că trebuie să înceapă, sub semnătura aceluiaşi autor, „Piaţa Neacşu uneşte comunitatea”. Cel mai probabil, va începe cu esplanada de la Romarta, căci tot e în continuarea bulevardului. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!