15.5 C
Campulung Muscel
16/06/2024

PARTICIPARE ROMÂNEASCĂ LA SALONUL INTERNAŢIONAL DE INVENŢII E-NNOVATE 2023, 30 MAI – 1 IUNIE 2023, BYDGOSZCZ, POLONIA

Ediția Salonului Internațional de Invenții E-NNOVATE 2023 a avut loc în perioada 30 mai – 1 iunie 2023, la PBS Universitatea de Știință și Tehnologie din Bydgoszcz,Bydgoszcz, Polonia.

E-NNOVATE a fost conceput pentru a oferi o combinație între experiența evenimentului de inovare din lumea reală și cea virtuală, permițând inovatorilor să ajungă la un public mai larg într-un mod foarte convenabil, eficient și economic, prin introducerea standurilor virtuale alături de standurile tradiționale. E-NNOVATE nu este doar o platformă, ci și un ecosistem de oameni cu aceeași mentalitate, care doresc să creeze un mare impact în spațiul inovației prin sinergie. Fiind o platformă digitală, E-NNOVATE are o amploare extraordinară care va propulsa ideile inovatoare în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. E-NNOVATE este primul salon internațional de inovare și invenții din lume, care a reunit inovatorii din întreaga lume pe o platformă virtuală unificată, care permite tuturor inventatorilor să își prezinte inovațiile în cadrul salonului tradițional și virtual și să se facă recunoscuți de toată lumea. Salonul este organizat de IBS GLOBAL și susținut de PBS, Universitatea de Știință și Tehnologie din Bydgoszcz.

Organizatorii au supus dezbaterii 21 domenii de interes, printre care: agricultură și aquacultură, chimie, farmacie, protecția mediului, industrie, transport și logistică, sănătate etc. Au răspuns invitației inventatori din 20 de țări, cu 140 de lucrări, atât fizic și online, printre care: Polonia, România, Croația, Ucraina, Iran, India.
Delegația oficială a României a fost formată din 5 persoane, reprezentând Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava și Universitatea ”Titu Maiorescu” din București.
Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a fost reprezentată de doi inventatori, cu două invenții: prof.univ. dr. ing. Aurel-Mihail ȚÎȚU și conf.univ.dr.h.c. George BĂLAN.

Invenția brevetată prezentată de prof. univ. dr. ing. Aurel-Mihail ȚÎȚU, autori Aurel-Mihail ȚÎȚU, Constantin Oprean, Ioan Bondrea, Ion Mărginean, Ștefan Țîțu, Alexandru Moldovan, Alexandru Bogorin-Predescu, ,,Electrical personal individual car”, a obținut următoarele premii: Medalia de Aur și Diploma de excelență a salonului, Premiul Special acordat de ITE (International Invention and Trade Expo London).
Invenția prezentată de conf.univ.dr.h.c. George Bălan, autori George BĂLAN (Universitatea din Petroșani) și Aurel-Mihail ȚÎȚU (Universitatea “Lucian Blaga din Sibiu”), cu titlul “Rig preventing methane accumulation from drainage bareholes inside coal mines”, a obținut următoarele premii și distincții: Medalia de Aur și Diploma de excelență a salonului, Medalia de Aur și Diploma de Excelență acordate de Universitatea “Titu Maiorescu” din București, Premiul Special acordat de WIIPA (World Intellectual Property Association) și Premiul Special acordat de ITE (International Invention and Trade Expo London).
Titularul invențiilor prezentate fizic la Salonul Internațional de invenții E-NNOVATE 2023 este Universitatea „Lucian Blaga din Sibiu”.

Alăturat sunt anumite fotografii cu premiile obținute și echipa de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu împreună cu doamna Edyta Wolczyk, director E-NNOVATE și IBS GLOBAL.

Conf. univ. dr.h.c. George BĂLAN
Câmpulung, 2023

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!