20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Victorie RB Racing în etapa a doua a Campionatului Naţional de Rallycross

Multiplul campion naţional Gigi Ticuţă a trecut de trei ori linia de sosire primul, în etapa de RallyCross de la Bradu, de două ori în postura de antrenor şi o dată ca pilot. Iris Muscalu şi Rareş Şain au câştigat prima etapă din cariera de piloţi ai Clubului RB Racing.

În etapa a doua a Campionatului Naţional de Rallycross, care s-a desfăşurat la Bradu, lângă Piteşti, sâmbătă şi duminică 3-4 iunie 2023, RB Racing a aliniat 4 piloţi, debutantul Rareş Solomon, de acum mezinul echipei la Juniori 1 (12-14 ani), Iris Muscalu, în aceaşi clasă Juniori 1,  Rareş Şain, la clasa Juniori 2 şi multiplul campion naţional Gheorghe Ticuţă la clasa H3. De menţionat faptul că, în această etapă, Iris Muscalu a fost singura prezenţă feminină prezentă la start. Lucrurile au mers foarte bine pentru piloţii de la clubul muscelean RB Racing, Iris Muscalu a dominat întreg weekendul câştigând tot ce se putea câştiga şi adjudecându-şi pentru prima dată o etapă de Campionat Naţional. A urmat Rareş Şain care, de asemenea, a dominat calificările şi a câştigat finala, acesta fiind şi pentru el prima etapă câştigată. Debutantul Rareş Solomon a încheiat competiţia pe poziţia a patra şi se anunţă un pilot de viitor. Deşi maşina cu care a concurat a avut ceva probleme, Gigi Ticuţă a făcut spectacol la Bradu câştigând finala, trecând de trei ori linia de sosire primul, de două ori în calitate de antrenor şi o dată în calitate de pilot.

RB Racing, deşi a fost prezentă cu doar 4 piloţi la start, din care 3 juniori, reuşeşte 3 victorii şi un loc patru, ceea ce îi conferă şi titlul de echipă câştigătoare a etapei de la Bradu.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!