20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Trotuarul din vecinătatea mall-ului a intrat în reabilitare

Pe strada Alexandru cel Bun din Vișoi, în spatele blocurilor D23 și D24, a început reabilitarea trotuarului de acces în blocuri, precum și amenajarea unor locuri de parcare. În ceea ce privește trotuarul, lucrătorii serviciului ADP au început îndepărtarea fostelor borduri care erau sparte și care s-au degradat odată cu trecerea timpului, dar și reamenajarea trotuarului, astfel încât acesta va fi nivelat și asfaltat în zilele ce urmează.

Potrivit lui Bogdan Pătru, directorul ADP, serviciul are în plan reabilitarea nu doar a trotuarului și a aleilor de intrare, ci și amenajarea unor noi locuri de parcare în spațiul unde, în urmă cu câteva săptămâni, a fost demolat depozitul de cărbune. Așadar, potrivit acestuia, „vrem să amenajăm parcarea aceea. Ne apucăm pe același amplasament să reparăm acel trotuar, să înlocuim bordurile acelea sparte și vechi, le facem exact ca pe General Grecescu. După, urmează să asfaltăm inclusiv aleile de acces în blocuri și parcarea unde a fost acel depozit de cărbune, care a fost demolat săptămânile trecute și se vor amenaja locuri de parcare. Se reface toată infrastructura din zonă, pe același amplasament”, a menționat Bogdan Pătru.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!