11.7 C
Campulung Muscel
28/05/2023

Fotbalistul câmpulungean Mihai Popescu, campion al României cu Farul Constanţa!

Farul Constanţa a devenit, duminică seara, noua campioană a României la fotbal, cu o etapă înainte de finalul sezonului competiţional 2022/2023. Echipa pregătită de Gică Hagi a făcut un meci mare cu „veşnica” vicecampioană FCSB, impunându-se la finalul celor 90 de minute de joc cu scorul de 3-2, după ce formaţia latifundiarului din Pipera a condus cu 2-0. Campion cu Farul Constanţa a devenit şi câmpulungeanul Mihai Popescu, unul dintre „stâlpii” apărării „marinarilor”, însă, acesta a văzut meciul din tribună după ce s-a accidentat pe final de campionat.

  • Gică Hagi despre Mihai Popescu: „Un băiat foarte serios, care muncește și a progresat”

Mihai Popescu nu a lipsit însă de la festivitatea de premiere. A primit medalia de campion şi s-a bucurat alături de coechipieri în cârje şi tot în cârje a acordat interviuri înainte şi după meciul care a decis titlul. În vârstă de 30 de ani, Mihai Popescu a ajuns la Farul anul trecut, în luna iulie, după experienţa din Scoţia. „Mihai Popescu e un băiat foarte serios, care muncește și a progresat. Un fundaș valoros, care, de când e cu noi, a învățat mai mult să construiască și să fie la joc. E puternic, are joc bun de cap și lovește bine mingea cu ambele picioare“,  spunea Hagi la începutul acestui an.  Fostul jucător al echipei Dinamo Bucureşti a ajuns la St. Mirren în ianuarie 2019, a revenit apoi la Dinamo, după doar jumătate de an. După un sezon petrecut în „Ștefan cel Mare”, fundaşul a plecat din nou în Scoţia, la Hearts of Midlothian. În vara anului 2021, el a fost împrumutat la Hamilton, în liga secundă a Scoției, unde a evoluat în 31 de partide. Mihai Popescu a ajuns în Ştefan cel Mare în anul 2013, însă, de-a lungul timpului a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi FC Voluntari. În România, până să devină campion cu Farul Constanţa, Mihai Popescu a cucerit două trofee: Cupa Ligii, cu Dinamo, când antrenor era Cosmin Contra, şi Supercupa României, cu FC Voluntari, echipă la care a fost împrumutat de Dinamo.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!