11.7 C
Campulung Muscel
28/05/2023

CS Sporting Pitești a pierdut în fața AS Contabilitate Stoenești: 1-3

Într-un meci foarte disputat, CS Sporting Pitești a suferit o înfrângere în fața echipei AS Contabilitate Stoenești, în meciul organizat duminică, 21 mai 2023, pe terenul din Mălureni, sat Zărnești.

  • AS Contabilitate Stoenești a obținut o victorie bine meritată în deplasare

AS Contabilitate Stoenești a dominat jocul, reușind să înscrie nu mai puțin de trei goluri chiar din primele minute ale meciului. Jucătorii Florin Claudiu Luca, George Bratu și Alexandru Ionuț Piuaru au format o tripletă ofensivă impresionantă și au adus victoria echipei.

Chiar dacă CS Sporting Pitești au reușit să reducă din diferență prin golul marcat de unul dintre jucătorii lor, nu au reușit să revină în joc și să obțină un rezultat pozitiv. AS Contabilitate Stoenești a rămas solidă în defensivă și a profitat de erorile adversarilor pentru a-și asigura victoria. Această performanță le oferă o motivație suplimentară și le arată că sunt pe drumul cel bun pentru a obține rezultate pozitive în viitor.

Cu această victorie în deplasare, AS Contabilitate Stoenești demonstrează că au calitatea și potențialul de a se impune în fața oricărei echipe. Este important ca jucătorii să-ți păstreze determinarea și să continue să lucreze împreună ca o echipă unită pentru a-și atinge obiectivele propuse.

Așadar, AS Contabilitate Stoenești s-a întors acasă cu cele trei puncte puse în joc.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!