20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Echipa de minivolei a CS Muscel, calificată la turneul final al Campionatului Naţional

Sportivele pregătite de antrenorul Adrian Mihăilă s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional după ce au încheiat pe primul loc grupa din care au făcut parte la turneu semifinal, cu două victorii, din tot atâtea posibile. Micile voleibaliste de la Câmpulung au demonstrat astfel că nu au fost întâmplătoare rezultatele obţinute până acum, la cele două turnee, de la Mioveni şi Braşov, din faza I a campionatului naţional, şi au toate şansele să facă o figură frumoasă la ultimul act al competiţiei.
Turneul semifinal al campionatului naţional feminin de minivolei s-a desfăşurat într-o singură zi, sâmbătă, 19 iunie, în oraşele Craiova, Bucureşti, Sibiu şi Oradea, cele 12 echipe calificate fiind împărţite în patru grupe. CS Muscel a jucat la Sibiu într-o grupă din care au mai făcut parte ACS Alpha Sibiu şi ACS Kids Tâmpa Braşov, ultima echipă fiind învinsă de minivoleibalistele din Câmpulung la turneele de la Mioveni şi Braşov. Mobilizate exemplar de antrenorul Adrian Mihăilă şi susţinute frenetic din tribune de părinţi, dar şi de Carmen Diţu, fostă jucătoare la CS Muscel, în prezent componentă de bază a echipei de primă ligă Ştiinţa Bacău, muscelencele au reuşit să termine competiţia de la Sibiu pe primul loc, învingând cu 3-2 pe ACS Kids Tâmpa Braşov şi cu 3-1 pe ACS Alpha Sibiu.
„A fost un turneu dificil, alături de două echipe care şi-au dorit foarte mult calificarea. Dacă în primul joc am avut ceva emoţii, în primul set, meciul doi a fost la dispoziţia fetelor noastre, care şi-au asigurat calificarea în finală de pe locul întâi. Echipa noastră a fost însoţită la Sibiu de un număr important de părinţi, cărora le mulţumesc pentru susţinerea permanentă şi necondiţionată. Suporterul numărul unu al echipei a fost Carmen Diţu, jucătoare crescută la CS Muscel, care acum evoluează în prima ligă, la Ştiinţa Bacău.”, ne-a declarat antrenorul Adrian Mihăilă.
Turneul final al Campionatului Naţional feminin de minivolei se va desfăşura în perioada 30 iunie – 4 iulie, locaţia urmând să fie stabilită în cursul acestei săptămâni.
Alături de CS Muscel, la ultimul act al competiţiei s-au mai calificat echipele CSV Craiova, Dacia Mioveni, ACS Kids Tâmpa Braşov (locul doi la turneul de la Sibiu), CSS Buzău, Academia de Volei Tomis Constanţa, CS Şoimii Lipova şi ACS Super Volei 2017 Oradea. De menţionat faptul că, la turneu final au acces primele două clasate din cele patru grupe semifinale.
Din lotul echipei CS Muscel Câmpulung au făcut parte următoarele jucătoare: Daria Grozescu, Elisa Badea, Beatrice Mîngîţă, Irene Moiceanu, Emma Bălan, Ioana Stoica, Daria Bragă, Ana Zafiu, Teodora Coman, Ana Budrigă şi Mara Şerban. Narcis MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!