12.8 C
Campulung Muscel
20/05/2024

În vacanţa din România, jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza a vizitat Peştera Dâmbovicioara

Aflată în vacanţă în România, jucătoarea spaniolă de tenis, Garbine Muguruza a vizitat Peştera Dâmbovicioara, Castelul Bran şi Parcul Naţional Piatra Craiului. Totodată, Garbine s-a distrat pe muzica lui Puya şi a fredonat versurile melodiei „Undeva-n Balcani”. Înainte de a vizita România, campioana din Spania a evoluat la Wimbledon, turneu pe care l-a părăsit încă din prima săptămână, dar de unde a plecat cu un premiu de 134.550 de euro.
Jucătoarea de tenis s-a ataşat încă din perioada adolescenţei de ţara noastră, venind pentru prima oară aici pe când avea 15 ani. Cea mai bună jucătoare de tenis din Spania a evoluat la mai multe turnee ITF desfăşurate la Balş şi Hunedoara, descoperind tradiţiile şi peisajele de poveste din România.
Săptămâna aceasta, Garbine Muguruza, în vârstă de 27 de ani, a fost în vacanţă în România, oferind fanilor imagini savuroase din locurile unde a făcut drumeţii pe munte şi a vizitat mai multe obiective turistice, inclusiv de la o fermă de animale. Fostul lider mondial a petrecut o zi la noi în judeţ, mergând la Peştera Dâmbovicioara şi declarându-se fascinată de plaiurile din Argeş. “E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!