11.7 C
Campulung Muscel
28/05/2023

Florentina Oancea, gimnasta din Stoenești, a obținut rezultate remarcabile la Cupa „Slavia”, din Bulgaria

De curând, Florentina Oancea s-a deplasat, alături de clubul din care face parte, ACS Dandri București, la Sofia, în Bulgaria, pentru a participa la Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică „Slavia Cup”, care s-a dovedit a fi un real succes. La competiție au participat gimnaste din țări precum Israel, Namibia, Bulgaria, Moldova, Spania, Cipru, Ungaria, Brazilia și, desigur, România.

  • Florentina Oancea a triumfat în fața unei puternice competiții internaționale

Cu toată presiunea și marea concurență, Florentina a reușit să obțină o performanță de excepție, clasându-se pe locul al II-lea la proba cu cerc, și pe locul al III-lea la minge. Prezența sa pe podium a fost o dovadă a talentului și dedicării sale, aducând, cu ușurință, medalia de argint pentru România.

De asemenea, Florentina nu a fost singura reprezentantă a României care a obținut rezultate notabile în această competiție. Colegele sale din generațiile 2013, 2014 și 2015 au luat parte la concurs și au obținut rezultate însemnate. Iris, Maria, Delia, Irisel și Natalia au demonstrat calități remarcabile și au reușit să reprezinte cu succes România în fața publicului internațional. Totodată, colegele mai mari ale Florentinei vor urma, în acest week-end, iar sprijinul românilor, atât prezenți la concurs, cât și de acasă, este de partea lor. De menționat este faptul că locurile în sală au fost arhipline, iar spectatorii au trebuit să stea și în picioare pentru a vedea concursul. În ceea ce privește Campionatul Național desfășurat în România, de regulă, sala nu se umple nici la jumătate.

Succesul obținut la acest Turneu reprezintă și un test important pentru Campionatul Național de Junioare II și III, care va avea loc, în curând, la Constanța. Rezultatele promițătoare ale Florentinei și ale colegelor sale dau speranțe în privința reprezentării României la acest eveniment important.

„Mulțumim, în mod special, domnișoarelor antrenoare Ana Luiza Filiorianu, David Alice și doamnei Adriana Mitroi pentru dăruirea și implicarea lor în pregătirea sportivelor!. Le dorim mult succes gimnastelor clubului ACS Dandri București în competițiile viitoare și suntem mândri de rezultatele obținute de echipa noatră de gimnastică ritmică la Cupa „Slavia” din Sofia”, a transmis tatăl gimnastei, Florin Oancea.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!