1.3 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Trei piloți ai Clubului Copiilor Câmpulung-Rucăr au fost premiaţi la Campionatul Naţional de Karting

Week-end-ul trecut, trei copii din cadrul Clubului Copiilor Câmpulung-Rucăr au reprezentat cu mândrie clubul la Campionatul Naţional de Karting „Cupa Olteniei”. Cu ambiţie şi pasiune au reuşit să obţină rezultate impresionante.

În cadrul competiţiei, cei trei copii şi-au dat tot ce au avut mai bun şi au impresionat publicul prin felul în care au reuşit să conducă karturile. În urma acestei competiţii, Ştefan Ciucioiu, în grupa Puffo şi la vârsta de doar 9 ani, a reuşit să obţină menţiune, clasându-se printre cei mai buni concurenţi din categoria sa. În grupa PROMO Bb, doi concurenţi au reuşit să urce pe podium în urma rezultatelor bune obţinute. Eduard Albu, în vârstă de doar 7 ani şi 3 luni, s-a clasat pe locul 5. Pe de altă parte, Octavian Lepădatu, în vârstă de 7 ani, a obţinut, de asemenea, o menţiune, fiind clasat pe locul 4.

De menţionat este şi contribuţia profesorului care a îndrumat şi sprijinit aceşti copii, respectiv Marian Vlad, profesor coordonator al Clubului Copiilor Câmpulung-Rucăr, care a jucat un rol important în susţinerea acestora, asigurându-se că micii piloți au progresat şi progresează la fiecare campionat la care participă.

R.A.Ș

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!