25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Concurs palpitant al “leuţilor”! Premiul: un bilet la Neversea

Sâmbătă, 20 mai 2023, în Grădina Publică, începând cu ora 11.00, se va da startul unui concurs captivant care promite să aducă o doză de aventură și distracție în Câmpulung. Cu un premiu atractiv – un bilet la festivalul Neversea – acest concurs a stârnit deja interesul tinerilor pasionați de aventură.

  • Leo Club Leolution aduce un concurs captivant, inspirat din Asia/America Express

Inspirat din reality show-ul Asia/America Express, concursul propus de Leo Club Leolution Câmpulung  este adaptat culturii locale și zonelor prin care echipele de concurenți vor trebui să treacă. În total, 12 echipe formate din câte 2 jucători vor concura pentru a-și adjudeca premiul fabulos. Fiecare echipă va fi supusă unui set de misiuni captivante, menite să testeze spiritul lor de echipă, cunoștințele culturale și abilitățile de navigare prin oraș și prin împrejurimi. Misiunile sunt adaptate specific orașului nostru și se bazează pe elemente ale culturii locale. Printre provocările pe care concurenții le vor întâmpina se numără găsirea unor obiecte ascunse în locuri emblematice ale Câmpulungului, rezolvarea de puzzle-uri legate de istoria orașului sau îndeplinirea unor sarcini creative și artistice în concordanță cu tradițiile locale.

Organizatorii concursului promit că această experiență va fi nu numai distractivă, dar și educativă, oferind participanților oportunitatea de a descoperi frumusețea orașului, prin promovarea culturii, arhitecturii, divertismentului, cunoașterea istoriei orașului Câmpulung, a culturii generale, a distracției și a abilităților sociale, precum și gândirea critică și îndemânarea.

Data de 20 mai 2023 este fixată pentru desfășurarea acestui concurs captivant. Echipele vor pleca într-o aventură palpitantă prin oraș și împrejurimi, încercând să-și dovedească abilitățile și să câștige premiul pus în joc, biletul la Neversea, unul dintre cele mai populare festivaluri de muzică și artă din România.

Leo Club Leolution Câmpulung invită pe toți cei pasionați de aventură să se alăture acestui concurs și să descopere frumusețea și cultura orașului, într-un mod captivant și plin de adrenalină.

Înscrierile se fac până joi, 18 mai 2023, ora 18.00, iar vârsta minimă de participare este de 14 ani.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!