20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Partida ACS ARO Muscelul Câmpulung – AFC Juventus Victoria 1992 Bascov, în atenția Comisiei de Disciplină a AJF Argeș

Meciul din etapa cu numărul 23 – Liga 4 Argeș, disputat sâmbătă, 8 aprilie, între ARO Muscelul Câmpulung și Juventus Victoria 1992 Bascov, încheiat cu scorul incredibil de 22-0 pentru musceleni, a ajuns în atenția Comisiei de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Argeș, ca urmare a raportului ambiguu întocmit de centralul Gabriel Chițac.

„Menționez ca jocul dintre echipele ACS ARO Muscelul Câmpulung – AFC Juventus Victoria 1992 Bascov a fost întrerupt în minutul 67, deoarece ambii căpitani ne-au anuntat că nu vor să mai joace. Menționez că rezultatul jocului în momentul întreruperii a fost de 22-0, pentru echipa ACS ARO Muscelul Câmpulung.”, se arată în raportul arbitrului Chițac. Analizând rapoartele oficiale, filmările video, declarațiile antrenorului principal al echipei oaspete – Ion Cârciumarescu, arbitrului jocului – Gabriel Chițac, managerului echipei ACS ARO Muscelul Câmpulung – Daniel Gheorghe, Comisia de Disciplină a decis ca acest caz să fie judecat în data de 20 aprilie, existând posibilitatea ca ARO Câmpulung să piardă acest meci la masa verde! În altă ordine de idei, formația musceleană a învins, miercuri, în deplasare, cu 5-1, echipa Internațional Valea Iașului 2022, într-un meci contând pentru etapa 24 și se află în continuare pe primul loc al clasamentului, cu maxim de puncte, 66.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!