18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

„Perspective Fest” a găzduit evenimentul „Ghidul de Carieră”, oferit de Corina Neagu

În cadrul Festivalului „Perspective Fest”, un alt eveniment remarcabil a avut loc sâmbătă, 10 iunie 2023, oferind tinerilor din Câmpulung oportunitatea de a descoperi secretele unei cariere de succes. Intitulat “Ghidul de carieră”, acest eveniment special a fost susținut de Corina Neagu, o personalitate recunoscută în domeniul dezvoltării personale și profesionale.

  • Corina Neagu, un model inspirațional pentru tineri

Participanții au avut oportunitatea de a primi recomandări prețioase de la Corina Neagu privind construirea unei cariere de succes, indiferent de profesia pe care doresc să o urmeze. Cu o expertiză solidă în domeniul resurselor umane și managementului, Corina a oferit informații valoroase despre dezvoltarea de competențe esențiale pentru a face față provocărilor viitoare.

Tinerii prezenți au avut ocazia să înțeleagă importanța auto-reflecției și a explorării multiplelor opțiuni de carieră înainte de a lua decizii pe termen lung. Corina Neagu a subliniat necesitatea de a căuta provocări și oportunități noi, de a fi deschiși la învățare continuă și de a găsi un echilibru între pasiunile personale și cerințele pieței muncii. Pe lângă discuțiile și sfaturile oferite, Corina Neagu a împărtășit și exemple concrete de studii de caz și experiențe din propria sa carieră, inspirând tinerii să își urmeze visurile și să aibă încredere în propriile abilități și talente.

Corina este fondatoarea Dare (Development Advice & Resources) și lucrează cu oameni din întreaga lume, susținând workshop-uri de resurse umane și management în Asia. Este, de asemenea, profesor de business și HR la Link Academy din București. Experiența sa vastă și expertiza în domeniu o fac să fie o sursă de inspirație și cunoaștere pentru tinerii dornici să-și construiască o carieră de succes. Pe lângă activitățile sale de formare și consultanță, Corina Neagu contribuie cu articole în diverse publicații online și este formator și evaluator autorizat. Ea este, de asemenea, parteneră a două companii, folosind instrumentele acestora în procesele de design și dezvoltare organizațională, recrutare și centre de evaluare.

Ghidul de carieră oferit de Corina Neagu în cadrul Festivalului Perspective Fest a reprezentat o oportunitate unică pentru tinerii din Câmpulung de a primi sfaturi valoroase și de a se conecta cu expertiza unei profesioniste de înaltă calitate. Corina a împărtășit recomandări prețioase despre construirea unei cariere solide, indiferent de domeniul ales. Tinerii au avut ocazia să afle cum să dezvolte competențele necesare pentru a se adapta la cerințele în continuă schimbare ale pieței muncii și să identifice ceea ce îi motivează cu adevărat. Evenimentul a evidențiat importanța pregătirii pentru viitor și a explorării constante a propriilor interese și pasiuni, deschizând calea către o carieră plină de satisfacții și succes. Prin intermediul inițiativei Festivalului „Perspective Fest” și a evenimentului „Ghidul de carieră”, tinerii au fost încurajați să investească timpul și energia în a descoperi ceea ce le place să facă și să-și construiască drumul către un viitor promițător și împlinit în cariera lor. De asemenea, „Ghidul de carieră” a oferit o platformă de învățare interactivă, unde aceștia au avut posibilitatea să își adreseze întrebări și să primească sfaturi personalizate. Corina Neagu a reușit să creeze un mediu prietenos și deschis, în care tinerii au putut să își exprime nelămuririle și să primească îndrumare în privința pașilor următori în cariera lor.

În urma evenimentului, tinerii au plecat cu un set de instrumente și strategii practice pentru a-și construi cu încredere viitorul profesional. Ghidul oferit de Corina Neagu a pus accentul pe dezvoltarea continuă, adaptabilitatea și găsirea unei echilibrări între pasiuni și cerințele pieței muncii, oferindu-le astfel tinerilor instrumentele necesare pentru a-și proiecta și construi o carieră de succes în viitor.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!