13 C
Campulung Muscel
02/12/2023

Muscelul Câmpulung, înfrângere usturătoare, pe teren propriu, în fața liderului

ACS Muscelul Câmpulung Elite – CS Tunari  1-5. Cristian Anghelina (87) / Claudiu Herea (51), Gabriel Plumbuitu (68), Marian Mihai (74), Cosmin Lambru (76), Andrei Zătreanu (90).

În ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 3 la fotbal, Muscelul Câmpulung a pierdut la o diferență de patru goluri întâlnirea de acasă cu liderul seriei CS Tunari. Muscelenii au avut o primă repriză reușită, în care au jucat de la egal la egal cu mai titrații lor adversari, însă, în partea a doua a meciului, după primirea primului gol, au cedat psihic și oaspeții s-au impus categoric.

Scorul alb înregistrat la pauză te ducea cu gândul la un deznodământ favorabil echipei Muscelul, însă, toate speranțele gazdelor au fost spulberate în minutul 51, când formația din Tunari a deschis scorul prin Claudiu Herea.Un sfert de oră mai târziu Gabriel Plumbuitu marchează pentru 0-2. La acest scor, elevii lui Vasi Slăninoiu au avut o răbufnire de orgoliu și ar fi putut întoarce soarta meciului dacă Cristian Anghelina, proaspăt intrat pe teren, ar fi finalizat cele două mari ocazii pe care le-a avut. N-a fost să fie, iar în minutul 74 Marian Mihai punctează pentru 0-3. Jucătorii musceleni sunt în corzi și mai primesc rapid un gol, în minutul 76, autor Cosmin Lambru. Gazdele reușesc să înscrie golul de onoare în minutul 87, prin Anghelina, care fructifică cu o lovitură de cap, din 7-8 metri, o centrare venită de pe partea dreaptă. Scorul final este stabilit de Andrei Zătreanu, în minutul 90. Finanțatorul echipei muscelene s-a arătat dezamăgit de prestația jucătorilor musceleni, însă, în ciuda prestațiilor din ultimele două meciuri, fotbaliștii sunt cu toate drepturile bănești la zi. „Nu sunt supărat, eram conștient că o să luăm bătaie, dar parcă jocul nostru a fost prea deficitar, a suferit în totalitate. Am văzut echipa că suferă după jocul din etapa trecută, cu Dinamo Bucucurești, însă am crezut că azi va avea o altă atitudine!. Mă gândesc serios  să renunț. Nu știu! Noaptea este un sfetic bun! O să vedem zilele următoare.”, a declarat la finalul  meciului medicul stomatolog Claudiu Ciolan.

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!