18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

Anexă gospodărească distrusă de flăcări în comuna Albeștii de Muscel

Pompierii câmpulungeni au fost solicitați, în această dimineață, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Albeștii de Muscel.

Flăcările au cuprins o anexă în care erau depozitate lemne pentru foc și plante furajere. Proprietarul, în vârstă de 80 de ani, a ajuns la spital cu arsuri, după ce a încercat, fără succes, să stingă focul. „Intervine Detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Din primele informații, arde o anexă pe o suprafață de aproximativ 80 mp, în care sunt depozitate plante furajere. Echipajul SMURD acordă îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 80 de ani, care prezintă arsuri la membrul inferior stâng. În urma evenimentului au ars acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 80 mp, circa 100 kg de plante furajere și aproximativ 6 mc de lemne de foc. În urma monitorizării, paramedicii SMURD au transportat victima la spital.”, sunt primele informații oferite de ISU Argeș.

Alex Barbu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!