8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

VIDEO. Fenomen bizar surprins pe Piatra Dragoslavelor

Duminică seară, 12 martie 2023, în jurul orei 19.00, un martor a surprins un fenomen bizar pe Piatra Dragoslavele. Din imagini se pot observa lumini puternice care sclipesc de pe piatra mică a muntelui.

  • Conform martorului „putea fi orice, OZN sau chiar spirite”

Din relatarea transmisă de către martorul care a filmat acest fenomen, se pare că lumina era foarte puternică, fiind la o distanță foarte mare față de comună, iar în acea zonă nu era nicio sursă de curent. De asemenea, luminile nu se mișcau din acel loc, fiind exact la jumătatea pietrei mici a muntelui, însă se micșorau și se măreau la un interval aleatoriu de timp.

Potrivit persoanei care a povestit întâmplarea, „poate să fi fost orice, OZN sau spirite. În acea zonă au murit, mai demult, două fete. Nu știu ce ar putea fi pentru că luminau foarte tare la o distanță destul de mare și nu se mișcau din loc, ba chiar se micșorau și se măreau!”.

Momentan, nu există nicio explicație cu privire la acest fenomen, însă dacă va mai apărea, cu siguranță, vor mai exista și alte suspiciuni.

R.A.Ș.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!