3.5 C
Campulung Muscel
23/03/2023

Cu Ghiță în zi de grație, Muscelul dă lovitura la Pucioasa

FC Pucioasa – Muscelul Câmpulung 1-2 (0-1).

Au marcat: Colfir (min.90)/Antonio Niță (min. 45 – 11 m) și Ștefan Ghiță (min. 47)

Muscelul Câmpulung a reușit să câștige trei puncte de „aur”, vineri, 10 martie, în meciul din deplasare cu FC Pucioasa, echipă pregătită de fostul jucător al lui FC Argeș Sică Bîrdeș. Meciul a fost dominat de formația musceleană în care a strălucit Ștefan Ghiță, acesta reușind să provoace un penalty, în urma căruia oaspeții au marcat primul gol, și să înscrie un gol superb!

Prin jocul prestat vineri, Muscelul Câmpulung a dovedit că poate evita retrogradarea, mutările din această iarnă având efectul scontat. Având cele două vârfuri, Calofir și Nisipeanu, anihilate de apărarea oaspeților, condusă cu exactitate de Sanda, FC Pucioasa n-a prea contat în atac, având primul șut pe spațiul porții adverse abia în minutul 60. Elevii antrenorului Vasi Slăninoiu au deschis scorl pe finalul primei reprize, când toată lumea se aștepta să se intre cu un scor alb la cabine. Ghiță bate bine un corner , gazdele respind în primă fază, apoi același Ghiță centrează cu putere la limita careului mare unde Tolea comite henț. Antonio Niță execută cu siguranță lovitura de la 11 metri și Muscelul intră la pauză în avantaj. La reluare, după nici două minute de joc, Niță ia o acțiune pe cont propriu, pe partea dreaptă, ridiculează câțiva adversari, iar faultul vine de la sine. Tot el execută lovitura liberă, iar balonul se oprește direct în vinclul porții gazdelor. La 2-0, Muscelul slăbește ritmul și permit celor din Pucioasa să preia inițiativa. Nu au reușit însă să marcheze decât o singură dată, în minutul 90, prin Calofir, care a trimis cu capul din opt metri în dreapta portarului Voicu. Antrenorul Vasy Slăninoiu a trimis în teren pentru acest joc următorul 11: Voicu Marian – Stancu Luca, Nuță Andrei, Sanda Marius, Stelea Andrei, Niță Eduard , Turcin Codruț , Floarea Ionuț , Ghiță Ștefan, Niță Antonio, Crânguș Tudor. Rezerve: Olteanu George, Brașovean Norbert , Anghelina Cristi, Nițu Andrei, Bălan Vlăduț, Ene Alexandru, Ciaccio Elvis, Slăninoiu Vasile. După acest meci, Muscelul se află în continuare pe ultimul loc al clasamentului Ligii 3, Seria 4, la patru puncte distanță de FCSB II și FC Pucioasa.

  • Clasament 

N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!