25.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

De Ziua Femeii, omul şi-a scos consoarta şi… măgarul pe bulevard! Ce s-o fi distrat Poliţia Locală!

Noroc cu Facebook, că mai află şi Poliţia Locală ce se întâmplă în Câmpulung! Pozele care au făcut senzaţie în această săptămână au ca personaje principale un el şi o ea, cel mai probabil, ajutoraţi social, aduşi la oraş de alte treburi decât împărţitul prăjiturilor şi florilor din partea Primăriei. Că am deviat de la măgarul care trăgea căruţa pe pietonalul pavat cu chinuri ca ale naşterii de muncitorii lui Răuţoiu junior. În 2023, n-au prea fost pe fază rudăresele care, cu un an în urmă, i-au atacat pe Lasconi şi Iana ca acvilele simţind miros de ciocolată. Nici pe protagonista per pedes, care ghida măgăruşul înhămat la căruţa avându-l pe capul familiei cocoţat la „cârmă”, n-am zărit-o în Piaţa Primăriei. Deşi, la cât de tacticoşi înaintau cu atelajul pe bulevard, pe trotuarul bulevardului de pe strada Negru Vodă, puteam foarte bine să-i vedem şi sub ferestrele Primăriei.

Oamenii aceştia n-au teamă de autorităţi, nu le pasă de autorităţi, nu dau doi bani pe autorităţi, pentru că, şi să-i amendeze cineva, nu plătesc. Tocmai de aceea au ales calea liberă a bulevardului blocat pentru circulaţia auto, căci doar nu erau nebuni să se avânte în infernul de pe paralelele veşnic sufocate de maşini!

Ce-a făcut Poliţia Locală? Mai mult ca sigur, s-a distrat, ca toată lumea care a văzut imaginile ca la ţară pe bulevardul, teoretic, în şantier în conservare, „călărit” şi ziua, şi noaptea de cocalari cu tupeu. Vezi maşini, mari şi mici, ziua, în amiaza mare, atât pe piatra cubică a carosabilului, cât şi pe pavajul trotuarelor. Mai ales dacă strada este blocată de vreun deştept parcat, ocolirea făcută de alt deştept se produce pe trotuar. Nesimţire tot teren!

Constructorul, care ne-a făcut favorul de a nu închide şi traficul pietonal, ca să nu fie îngropaţi definitiv comercianţii din centru, nu se bagă, interesul lui fiind să câştige mai mulţi bani la finalizarea investiţiei. Bani pe care, cu siguranţă, îi va cere şi-i va primi, căci trambalarea tupeiştilor cu maşinile prin şantier produce consecinţe.

Nu se bagă pe „teritoriul” constructorului nici Poliţia Locală, căreia îi stă în fire să nu se amestece. Să nu uităm cât ne costă Poliţia Locală într-un an: 2,6 milioane de lei. Amuzant, nu? „E.M.”

Sursa foto: Facebook Marian Rădulescu

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!