6.3 C
Campulung Muscel
29/03/2024

La Apa Sărată a fost amplasat un sistem de iluminat stradal cu LED

Zona de la Apa Sărată era lipsită în totalitate de iluminat stradal, așadar, s-a luat decizia de a se monta stâlpi cu lămpi LED pe un tronson de 1,5 km. Firma care a realizat lucrarea de extindere a rețelei de iluminat este Pet Electric Global.

  • Prima parte a lucrării a asigurat iluminat stradal pentru zona populată

Lucrarea a început de la bariera de la Apa Sărată, până la Cimitirul de la Apa Sărată, acolo unde zona nu beneficia de iluminat stradal. Firma Pet Electric Global s-a ocupat de extinderea rețelei de iluminat pe un tronson de aproximativ 1 km, unde s-au amplasat stâlpi și s-au montat lămpi cu LED care să asigure iluminatul în zona locuită, unde există gospodării și garaje.
Momentan a fost acoperită doar această porțiune de 1 km, până într-o zonă nelocuită, urmând ca, pe viitor, cei aproximativ 500 de metri rămași să fie completați de îndată ce se vor procura stâlpii care vor urma să fie montați, până când iluminatul stradal se va uni cu cel amplasat pe strada Grigore Alexandrescu. În zona care urmează a fi amenajată nu există case.

  • Se vor amplasa stâlpi de iluminat şi pe podul de la Staţia de Epurare

Potrivit directorului Pet Electric Global, Adrian Pancu, în perioada 27 februarie – 5 martie, se va demara lucrarea de montare a unui sistem de iluminat și pe podul de la Stația de Epurare, deoarece, în prezent, este neiluminat. Se vor amplasa 4-5 stâlpi, pe o singură parte, în mod special pe pod, întrucât traficul camioanelor cu gabarit reprezintă o problemă care împiedică montarea pe ambele părți a stâlpilor. Însă lămpile cu LED sunt suficient de puternice pentru a facilita iluminatul stradal. R.A. ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!