18.1 C
Campulung Muscel
18/06/2024

De Valentine’s Day, câmpulungenii au fost întâmpinați cu baloane și răvașe cu mesaje de iubire

Primărița Elena Lasconi, alături de directorul Casei de Cultură „Tudor Mușatescu”, Liviu Iana, și al Bibliotecii Municipale „Ion Barbu”, Anca Șendroiu, ajutați de colegii fiecărei instituții, au împărțit baloane și răvașe cu mesaje de dragoste tuturor câmpulungenilor aflați în Piața Primăriei, prin care au împărtășit bucurie, dragoste și zâmbete, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Valentine’s Day.

  • Câmpulungenii s-au bucurat de micile cadouri oferite de Ziua Îndrăgostiților

La această acțiune, organizată de conducerea celor trei instituții din Câmpulung, au participat trecătorii din Piața Primăriei, care au fost întâmpinați de către Elena Lasconi, Liviu Iana, Anca Șendroiu și colegii acestora, cu baloane în formă de inimă, răvașe și îmbrățișări. Cetățenii au fost copleșiți de bucurie și au primit cu multă căldură cele oferite, în special micile mesaje, atent culese de către primărița Elena Lasconi, împreună cu Anca Șendroiu, directorul Bibliotecii Municipale. „Se găsesc unele dintre cele mai frumoase mesaje de iubire și sunt multe citate celebre legate de iubire. Am vrut să scoatem un zâmbet, este un lucru mărunt care nu costă foarte mult, dar care te face să te simți bine și asta este foarte important!”, a menționat Elena Lasconi.

Cei care s-au bucurat de astfel de cadouri au fost persoane de toate vârstele, de la cei mai micuți, până la adulți, iar fericirea a fost prezentă pe buzele acestora, care au trăit, cu mult drag, momentele împărtășite.

  • Fiecare balon, alături de un răvaș, a adus cel puțin un zâmbet pe fețele câmpulungenilor

Elena Lasconi s-a declarat foarte bucuroasă și entuziasmată să vadă atât de multe zâmbete de care au avut parte câmpulungenii, odată cu împărtășirea acestor mici gesturi. „Eu sunt exagerat de îndrăgostită, în fiecare zi, de Câmpulung! Sunt foarte îndrăgostită și sunt foarte hotărâtă să fac lucruri bune. Chiar dacă este o sărbătoare pe care am importat-o, deoarece noi vom sărbători și Dragobetele, dacă asta înseamnă iubire, bucurie, o sărbătorim, pentru că nimic nu este mai frumos pe lume decât să iubești. Asta nu înseamnă doar partenerul de viață, asta înseamnă să îți iubești aproapele și asta te întinerește. Un lucru atât de mic, precum un balon, un răvaș, am văzut că scot un zâmbet și asta este foarte important! Nu aș mai vrea să văd oameni încruntați, avem o grămadă de probleme, toată lumea are probleme, dar este foarte important să conștientizăm azi, acum !”, a transmis Elena Lasconi.

Totodată, fiind vorba și despre sărbătoarea românilor, Dragobetele, care va urma la sfârșitul lunii februarie, primărița a promis că va premia cuplurile care împlinesc 25 și 50 de ani de căsnicie, precum este obiceiul la Câmpulung. Așadar, pe data de 24 februarie 2023, cuplurile vor fi întâmpinate de către Elena Lasconi cu surprize și cadouri de aniversare.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!