3.5 C
Campulung Muscel
23/03/2023

Meciul orgoliilor dintre ARO și Muscelul Elite, încheiat la egalitate, 3-3

ARO și Muscelul au terminat la egalitate amicalul disputat, sâmbătă, pe cocheta arenă din Dragoslavele. În ciuda vremii nefavorabile și exceptând incidentul din prima repriză, când mai mulți jucători ai celor două echipe s-au luat la bătaie, meciul a fost de o bună factură tehnică, în care s-au marcat șase goluri și au fost multe alte ocazii la cele două porți.

De precizat faptul că, până la sfârșitul celor 90 de minute de joc, după duritățile din debutul partidei,  fotbaliștii celor două formații și-au văzut doar de joc, nemaiexistând episoade nesportive. „A fost prima partidă amicală după reluarea pregătirilor în care am întâlnit un adversar bun, cu jucători la nivelul eșalonului superior, Liga 3. Eu cred că a fost un test util, pentru ambele formații, le felicit pentru determinarea și încrâncenarea de care au dat dovadă, bine că nu au fost accidentați. Le urez multă baftă adversarilor noștri de sâmbătă și sper din toată inima să se salveze de la retrogradare!”, a declarat după meci team-managerul echipei ARO, Dan Gheorghe.

Marcatorii golurilor:

  • 1-0 (min. 4) Laurentiu Robu
  • 1-1 (min. 17) Andrei Stelea
  • 1-2 (min. 38) Luca Stancu
  • 2-2 (min. 53) Simon Măzărache
  • 2-3 (min. 70) Lucas Fernandez
  • 3-3 (min. 83) Andrei Nilă (pen.)

ARO: Dumitrică – Koqi, B.Stancu, Leca, Chirciu, Robu, Neagu, Ciobanu, Gabriel Jenaru, Măzărache, Horvat. Antrenor: Ovidiu Tică.  

MUSCELUL: Marin – Stelea, Nuță, Bălan, Luca Stancu, Elvis Ciaccio, Georgian Jenaru, Floarea, Ghiță, Fernandez, Niță. Antrenor: Vasile Slăninoiu.

Arbitru: Cristi Anghelina

Pe parcursul meciului, cei doi antrenori i-au folosit pe toți jucătorii avuți la dispoziție. În programul de pregătire al echipei ARO Câmpulung au mai apărut două jocuri amicale, pe 15 februarie, cu SR BRAȘOV, din Liga 3, echipă antrenata de fostul jucător stelist Ionuț Pârvu, iar, pe 26 februarie, cu AFC 1976 POTLOGI, din Liga 4, Dâmbovița. N. MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!