18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Prima ediţie a „Câmpulung Muscel Tuning Fest”, succes la public

Municipiul Câmpulung a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute, pe 13 şi 14 august, primul concurs oficial din zona Muscel dedicat iubitorilor de maşini modificate şi restaurate, „Câmpulung Muscel Tuning Fest”. Evenimentul s-a desfăşurat în Piaţa Primăriei şi a adunat pe parcursul celor două zile un număr mare de spectatori care s-au putut bucura în voie de „spectacolul” maşinilor tunate după ce circulaţia rutieră a fost oprită începând de vineri seara, până duminică după-amiază. Totul a fost organizat de Gabriel Marinescu, un tânăr câmpulungean pasionat de maşini, în general, şi care a dorit să aşeze municipiul Câmpulung pe harta iubitorilor de maşini modificate. Ideea organizării acestui eveniment i-a venit după ce în urmă cu şase ani a făcut parte dintr-o echipă care a reprezentat urbea musceleană la un concurs similar, desfăşurat la Cheile Bicazului, unde a şi obţinut rezultate şi premii importante.

Peste 85 de proprietari de maşini tunate şi cu mulţi cai putere, din toate colţurile ţării, au participat la prima ediţie a „Câmpulung Muscel Tuning Fest”, evenimentul fiind susţinut de Primăria Câmpulung, personal de primăriţa Elena Lasconi, care s-a şi numărat printre spectatori în prima zi. Câmpulungenii au putut admira o diversitate de maşini tunate, Audi, BMW, Toyota, Volkswagen, Citroen, Mitsubishi, Renault, etc., dar şi o bătrână Dacia Sport, recondiţionată exemplar, care a făcut senzaţie şi a trezit nostalgii, fiind câştigătoare a probei „Limbo” (cea mai joasă maşină).

Maşinile care au fost prezente în centrul Câmpulungului au în general modificări spectaculoase, menite să arate ce anume se poate modifica la o maşină, precum şi cât de extreme pot fi aceste modificări. Pe lângă expoziţia în sine, organizatorii au inclus în cadrul evenimentului un program diversificat din care nu au lipsit drifturile, cu mare priză la public. Sâmbătă şi-au arătat măiestria Cosmin Ciontu, Alexandru Gorgan „Kellu” şi Marius Mitrache, iar duminică a făcut un adevărat spectacol multiplul campion naţional de raliuri Vali Porcişteanu, „acompaniat” la un moment dat de „Kellu”.

La eveniment a fost prezent, duminică, un alt mare campion, Daniel Onoriu, însă acesta nu a urcat la volan din cauza problemelor medicale pe care încă le are după operaţia de micşorare a stomacului pe care a făcut-o, în decembrie, anul trecut, în Turcia.

La final, cele mai „tari” trei maşini prezente la prima ediţie a „Câmpulung Muscel Tuning Fest” au fost:

Locul 1 – VW Golf 4 R32 (MM 96 RMS);

Locul 2 – Audi Avant (BZ 09 JGB);

Locul 3 – Audi A4 (B 990 WTF).

Au mai fost acordate premii pentru: Best Exterior, Best Interior, Best Engine, Best Wheels, Best Restauration, Best Offroader, Best Sound (music), AirRide Battle, Limbo, It’s a Crowd, Ridicarea Jantei, The Rope Most Popular Car Of The Show (Votul Publicului). N. Manole

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!