20.2 C
Campulung Muscel
25/06/2024

Muscelul Câmpulung Elite – ARO Câmpulung, un amical al orgoliilor, programat pe 28 ianuarie

Conducerea echipei de fotbal Muscelul Câmpulung Elite a creionat programul meciurilor de pregătire pentru pauza competiţională din această iarnă. Dacă nu vor interveni modificări, formaţia musceleană va disputa şapte partide amicale, printre adversarele sale numărându-se echipele CS Mioveni şi Dinamo Bucureşti.
Muscelul Câmpulung Elite va deschide seria meciurilor de pregătire pe 18 ianuarie, când va întâlni pe CS Mioveni, echipă la care tocmai a sosit tehnicianul Nicolae Dică. Meciul se va juca pe Stadionul Orăşenesc Mioveni, cu începere de la ora 15.00.

Pe 28 ianuarie, Muscelul va înfrunta cealaltă echipă din Câmpulung, ARO, care evoluează în Liga a IV-a. Microbiştii câmpulungeni privesc această întâlnire ca pe un adevărat derby local şi un meci al orgoliilor, la finalul căruia se va afla răspunsul la o întrebare ce stă pe buzele multora: Care e echipa cea mai bună la momentul actual, Muscelul sau ARO? Vă prezentăm în continuare programul complet al meciurilor de verificare pe care Muscelul Câmpulung le va disputa în această iarnă:

18 ianuarie: CS Mioveni (L1) – Muscelul Câmpulung
28 ianuarie: Muscelul Câmpulung – ARO Câmpulung (L4)
4 februarie: Muscelul Câmpulung – Dunărea Călăraşi (L3)
8 februarie: Muscelul Câmpulung – Dinamo Bucureşti (L2)
11 februarie: Muscelul Câmpulung – Vediţa Coloneşti (L3)
25 februarie: Muscelul Câmpulung – Speed Academy Piteşti (L4)
4 martie: Muscelul Câmpulung – CS Dinamo Bucureşti (L3)

Deocamdată, nu au fost stabilite locurile de desfăşurare şi orele de start ale celorlalte şase partide amicale, de după cea cu CS Mioveni, urmând să fie luată o decizie în acest sens cu câteva zile înainte de data desfăşurării meciurilor, în funcţie de condiţiile meteo. În altă ordine de idei, conducerea echipei duce tratative pentru cooptarea în lot a portarului Marin Voicu. Acesta a jucat pe „Municipal”, în turul campionatului Ligii a III-a, când a apărat poarta echipei Astra Giurgiu, având atunci o evoluţie foarte bună. Lotul echipei Muscelul Câmpulung se va reuni pe 16 ianuarie, singura achiziţie certă de până acum fiind Georgian Jenaru.
N. MANOLE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!