6.9 C
Campulung Muscel
01/12/2023

Ionuţ Butoi a reprezentat, încă o dată, Argeşul cu cinste, ca invitat la emisiunea “Cu drag despre România”

Ionuţ Butoi – soldatul erou, campion Invictus şi exemplu pentru noi toţi, a reprezentat, încă o dată, Argeşul cu cinste. De data aceasta, la emisiunea “Cu drag, despre România”, de la postul naţional de televiziune Realitatea Plus, moderată de Ana Maria Păcuraru şi Laurenţiu Botin.

Ionuţ Butoi este veteran de război şi campion Invictus. A luptat în Afganistan, în 2008, unde a fost rănit şi de unde s-a întors în scaun cu rotile. Ionuţ a participat la diferite evenimente pentru sportivi cu dizabilităţi, tocmai ca să demonstreze că viaţa trebuie trăită aşa cum se prezintă.

A participat la concursuri de înot, iar din 2016 s-a axat pe tirul cu arcul. În 2017, a participat la jocurile paralimpice INVICTUS de la Toronto, unde a câştigat medalia de aur la echipă şi medalie de argint la individual. A urmat Sydney, 2018, unde a obţinut medalia de aur cu echipa.

Mai presus de toate, este exemplul că, dacă ai determinare, poţi face orice în viaţă! Sau aproape orice!
Sursa informaţiei: Consiliul Judeţean Argeş

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!