3.5 C
Campulung Muscel
04/02/2023

Evenimentul „Orășelul Caroliștilor” a adus magia sărbătorilor în clasele elevilor Colegiului Național Pedagogic „Carol I”

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Colegiul Național Pedagogic „Carol I” a organizat „Orășelul Caroliștilor”. Elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal au decorat sălile de clasă cu diferite obiecte confecționate de către aceștia, astfel încât să împărtășească magia sărbătorilor împreună cu cadrele didactice. Pe holul cancelariei a fost instalată o „Cutie cu scrisori”, în care fiecare elev și-a ales un destinatar cu care să împărtășească, printr-o scrisoare, gândurile deosebite cu prilejul sărbătoririi Crăciunului.

  • Clasele care au avut cel mai frumos decor au fost premiate

Prin „Orășelul Caroliștilor” s-a derulat și un mic concurs, la care au participat elevii claselor implicate în acest eveniment. Aceștia au nominalizat, după considerente, clasa care a avut cele mai frumoase decorațiuni, iar pe baza voturilor acordate de către elevi a rezultat câte o clasă câștigătoare pentru fiecare tip de învățământ. Așadar, câștigătoarele acestui concurs au fost: la învățământul primar, Clasa I, la învățământul gimnazial, Clasa a VIII-a B, iar la învățământul liceal, Clasa a IX-a A. Teodora Oprea, președinte al Consiliului Elevilor, a organizat acest eveniment, prin care a dorit ca elevii să participe cu încântare la acțiunile desfășurate în școală. „Toți copiii au fost implicați, m-am bucurat că am reușit să îi ajutăm să vină la școală cu plăcere, știind că sunt într-o competiție. Toți copiii sunt câștigători, chiar dacă am avut, pe baza votului, câștigătoare alte clase. Cred eu că toți copiii s-au dedicat foarte de mult pentru împodobirea claselor și cred că ne-a ieșit bine.”, a transmis Teodora Oprea.

  • Cutiuța cu scrisori

Tot în „Orășelul Caroliștilor”, „Cutiuța cu scrisori” a stat la dispoziția celor care au dorit să transmită gândurile bune și frumoasele urări de sărbători. Aceștia au ales un destinatar și au introdus scrisorile în cutia special amenajată pe holul cancelariei, urmând ca organizatorii evenimentului să le culeagă și să le ofere destinatarilor. „Noi, caroliștii, am dat dovadă întotdeauna de implicare în ceea ce privește proiectele propuse. De această dată, elevii s-au implicat atât în decorarea claselor, cât și în activitatea legată de scrisori. Ne-am gândit să le oferim un zâmbet atât cadrelor didactice, cât și elevilor, așa încât fiecare și-a scris gândurile și le-a așternut pe hârtie”, a transmis Anastasia Nicola Neculaescu, elevă în clasa a X-a A.

 Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!