1.9 C
Campulung Muscel
29/11/2023

Jurnalistul Marian Matei va prezenta spectacolul de Crăciun, cu Ştefan Hruşcă, Alina Eremia şi Horia Brenciu

Menţinerea jurnalistului România TV, Marian Matei, în postura de prezentator al evenimentelor organizate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, este o decizie inspirată a autorităţilor locale, care au colaborat excelent cu acesta de cum au fost permise spectacolele, la sfârşitul anului trecut. În decembrie 2021, talentatul prezentator a fost gazda colindătorilor invitaţi de Liviu Iana la Câmpulung, la prima ediţie a unui festival care, în 2022, se ţine cu toate locurile ocupate în sala Casei de Cultură a Sindicatelor.

În acest an, Marian Matei le va face introducerea în scenă a artiştilor colosali invitaţi să concerteze la Câmpulung, în a doua seară de Crăciun, pe 26 decembrie 2022: Ştefan Hruşcă, Alina Eremia şi Horia Brenciu. Muzică pe toate gusturile, pentru toate vârstele, pentru a-i bucura pe câmpulungenii privaţi, vreme de doi ani, de evenimente.

După Festivalul de Colinde de anul trecut, Marian Matei a prezentat spectacolele de Zilele Câmpulungului, unde a făcut show cu artiştii invitaţi să susţină recitaluri pe scena sărbătorii municipiului. Mai ales, cu Clejanii, care l-au sărbătorit pe simpaticul prezentator, de ziua sa de naştere, în toiul concertului lor.

  • Marian Matei prezintă Marea Extragere Loto de Crăciun

Pe 24 decembrie, Marian Matei prezintă Marea Extragere Loto de Crăciun, la ora 18.30, în direct la România TV! Loteria Română suplimentează fondul de câştiguri al categoriei I: LOTO 6/49 – 150.000 de lei, JOKER – 100.000 de lei, LOTO 5/40 – 50.000 lei. „Urez multă baftă tuturor muscelenilor şi nu numai!”, este mesajul câmpulungeanului pe care, în afară de cei dragi, îl aduc acasă de sărbători şi „sarcinile” de serviciu. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!