31.9 C
Campulung Muscel
17/07/2024

Sportivii antrenaţi de către Irinel Bădulescu au obţinut 25 de medalii la Concursul „Centura României”

În acest week-end, pe 11 decembrie 2022, la Deva s-a desfășurat concursul „Centura României”. Clubul Sportiv ACS Ambiția Irinel a participat cu 23 de sportivi, șapte dintre aceștia fiind chiar debutanți.

Anul 2022 a fost plin de victorii pentru clubul ACS Ambiţia Irinel
Pentru antrenorul de kickbox Irinel Bădulescu, anul 2022 a fost unul prosper în ceea ce privește reușitele pe plan competițional. Acesta a participat la Campionate Naționale și Internaționale, reușind de fiecare dată să obțină victorii însemnate. Așadar, anul competițiilor pentru clubul său, ACS Ambiția Irinel, a luat sfârșit cu ultimul campionat la care a participat alături de tinerii sportivi, „Centura României”, care s-a desfășurat la Deva. Și de această dată, sportivii și-au arătat ambiția și pregătirea de care au avut parte datorită maestrului Irinel Bădulescu și au reușit să obțină o sumedenie de medalii în urma acestei competiții. În cadrul Campionatului de la Deva, ACS Ambiția Irinel s-a ales cu nu mai puțin de douăzeci și cinci de medalii. Unsprezece dintre acestea sunt de aur, treisprezece sunt de argint și numai o medalie este de bronz. Pasiunea și dedicarea antrenorului reflectă performanța uimitoare pe care sportivii, chiar și cei debutanți, au avut-o în decursul competiției, reușind cu adevărat să obțină victorii numeroase.

Sportivii care au participat la „Centura României”
Cei 23 de sportivi legitimați la clubul ACS Ambiția Irinel, care au luat parte la campionatul desfășurat la Deva, sunt următorii:

Fete:

Andreea Parolea – 16 ani, 79 kg, debutant
Andrada Neacșu – 14 ani, 59 kg, avansat
Andreea Purcel – 14 ani, 49 kg, debutant
Carina Făgărășanu – 11 ani, 34 kg, avansat
Andreea Focșanu – 10 ani, 29 kg, avansat
Maya Soroiu – 8 ani, 42 kg, avansat

Băieți:

Eduard Moise – 17 ani, 65 kg, avansat
Șerban Ivașcu – 14 ani, 69 kg, avansat
Eric Ștefan – 14 ani, 59 kg, avansat
Romeo Enache – 14 ani, 55kg, avansat
Alexandru Dumitrache – 14 ani, 55 kg, debutant
Laurențiu Grecu – 13 ani, 54 kg, 2 meciuri
Lucian Voicu – 13 ani, 60 kg, debutant
Mario Boldeanu – 13 ani, 55 kg, debutant
Marko Tică – 12 ani, 50 kg – 2 meciuri
Ionuț Stoica – 12 ani, 64 kg, debutant
Eduard Grecu – 11 ani, 60 kg, debutant
Eduard Ștefan – 11 ani, 30 kg, avansat
Ștefan Purcel – 10 ani, 30 kg, avansat
Daniel Enache – 9 ani, 31 kg, avansat
David Făgărășanu – 9 ani, 27 kg, avansat
Rareș Rachieru – 8 ani, 44 kg, debutant
Luca Enache – 8 ani, 25 kg, avansat
Așadar, maestrul Irinel Bădulescu încheie acest an cu o echipă de elită, din care fac parte numeroși sportivi medaliați, care au reușit performanța de a atinge cele mai înalte locuri pe podiumul clasamentelor. „Închide ochii și îți vei vedea visurile, deschide-i și vei vedea obstacolele. Sportul nu-ți schimbă doar corpul, îți schimbă mintea, atitudinea și umorul !”, a transmis Irinel Bădulescu.
Sursa foto: Facebook Irinel Bădulescu
Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!