1.3 C
Campulung Muscel
07/12/2023

Au început lucrările de amenajare a patinoarului și de montare a decorațiunilor de sărbători

Astăzi, 22 noiembrie 2022, în centrul Câmpulungului, au început lucrările de amenajare a patinoarului. De asemenea, în Piața Primăriei se vor amplasa ornamentele și decorațiunile de iarnă, iar bradul, care este deja instalat, va fi împodobit de firma PET Electric până la sfârșitul săptămânii curente.

În prezent, piesele patinoarului au fost descărcate în Piața Primăriei și urmează a fi montate în decursul acestei săptămâni. Bogdan Pătru, directorul S.P.A.D.P.P și organizatorul acestor lucrări, este optimist în ceea ce privește finalizarea lucrărilor până la data de 1 Decembrie 2022. Totodată, cei de la firma PET Electric, care se ocupă cu împodobirea bradului și a instalării decorațiunilor de iarnă, speră să termine amenajarea lor în câteva zile sau, cel târziu, până la începutul săptămânii viitoare. Câteva astfel de ornamente ce se vor regăsi amplasate în fața Primăriei sunt: o figurină a lui Moș Crăciun, căsuțe, steluțe iluminate, o boltă în forma anului care va urma, 2023 și, de asemenea, o arcadă plină de luminițe.

În decursul zilei de astăzi, 22 noiembrie 2022, va avea loc o ședință în care primărița Elena Lasconi va anunța dacă luminițele se vor aprinde pe data de 1 Decembrie sau va rămâne stabilită, după cum s-a propus inițial, data de 5 decembrie 2022, odată cu sărbătorirea lui „Moș Nicolae”.

Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!