19.6 C
Campulung Muscel
02/07/2022

Camere de supraveghere pentru a-i prinde pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare, la Bughea de Jos

După modelul altor localităţi unde, cu ajutorul camerelor de supraveghere au fost prinşi cei care aruncă gunoaie unde le vine la îndemână, conducerea comunei Bughea de Jos a decis să facă acelaşi demers.

Sunt vizate zonele din Bughea de Jos unde localnicii, şi nu numai, obişnuiesc să se debaraseze de resturile din demolări, de gunoiul menajer şi de tot ce le prisoseşte prin gospodării.

„Începând de astăzi (nr. marţi, 21 iunie), în comună s-au instalat mai multe camere de luat vederi, inclusiv în Plăişorul Mare – Mlăci, Grui – drum judeţean şi în special în zonele în care se mai obişnuieşte să se depoziteze gunoi (menajer, resturi vegetale, materiale rezultate din demolări, plastic, sticle, hârtie, etc.) atât de locuitorii comunei cât şi de alte persoane. Persoanele depistate vor fi sancţionate contravenţional fără nici o excepţie. Vă rog să vă conformaţi regulilor privind depozitarea gunoiului de orice natură. Vă mulţumesc.”, a fost mesajul primarului Dorel Tănăsescu postat pe pagina de Facebook. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!