19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Ana Străjeru şi Mihnea Şchiopu, Miss şi Mister Boboc 2022-2023, la Liceul Teoretic „Dan Barbilian”

Vineri, 4 noiembrie 2022, Liceul Teoretic „Dan Barbilian” a organizat Balul Bobocilor 2022-2023. Bobocii au concurat pentru titlul de „Miss” și „Mister”, trecând prin mai multe probe de aptitudini, îndemânare și cultură generală. În total, șase perechi de băieți și fete au trecut prin fiecare etapă de concurs, fiind jurizați pe baza performanței lor. Aceste perechi au fost formate din elevii: Alexandra Vîlcu și David Pahonțu, Andra Rădocea și Talpoș Mario, Ana Străjeru și Mihnea Șchiopu, Antonia Podina și Silviu Vlădescu, Maria Văcăroiu și Robert Ghinescu, iar Raluca Ciopată și George Cioncu. Balul a avut tema „America”, iar bobocii au făcut trimitere către aceasta, prin numerele lor de dansuri internaționale cu această temă, dar și prin întrebările de cultură generală pe care le-au primit despre Statele Unite ale Americii.

La prima probă, bobocii au susținut câte un număr artistic
În deschiderea balului, toate cele șase perechi de boboci au dansat pe muzică internațională, introducând publicul într-o atmosferă asemănătoare cu ceea ce se regăsește în America. Pentru început, fiecare boboc a susținut câte număr artistic individual, pentru a primi punctajul acordat de juriu. Prima probă a fost cea a Antoniei, care, ajutată de alte 2 colege, a reușit să aducă, prin numărul de dans, atmosfera de pe scenele din Times Square. Robert, alături de ansamblul folcloric Plaiuri Muscelene, a reprezentat un dans tradițional românesc. Maria, prin talentul său de a cânta piese de dragoste la pian, a introdus publicul într-o atmosferă a renumitei cafenele New York Cafe. David a surprins mulțimea prezentă cu trei numere fascinante de magie cu cărți, ajutat de un voluntar din public. Mihnea, prin numărul său spectaculos de lupte, a demonstrat dorința sa de a-i proteja pe cei din jurul său cu orice preț. Ana a practicat gimnastica timp de 4 ani și a reușit să pună în evidență acest aspect prin dansul acesteia. Mario și Andra și-au demonstrat compatibilitatea prin frumosul dans făcut împreună. George practică vioară de 8 ani la Școala de Muzică din Câmpulung, îndrumat de profesorul de muzică Scărlătescu, iar prin interpretarea sa la vioară a renumitei piese „Bella Ciao”, a schimbat atmosfera americană cu cea italiană. Alexandra a susținut un număr de dans, ajutată de alte 2 colege. Silviu, prin abilitatea sa de a se transpune în fiecare personaj pe care l-a jucat, a destins atmosfera printr-o scenă de teatru. Raluca practică muzica de 6 ani și a participat la Festivalul Internațional de Canto Danubius, în cadrul căruia a câștigat premiul I. Numărul artistic pregătit de aceasta a fost o piesă muzicală, cântată de ea. La aceste probe, toți bobocii au primit numai note maxime.

Pentru departajare, bobocii au fost supuşi unor probe surpriză
Prima pereche, formată din Alexandra Vîlcu și David Pahonțu, a trebuit să extragă un bilet din cutia cu surprize. Proba acestora a fost de a transmite la microfon, pe rând, două propoziții de fiecare, scrise pe biletul extras. Notele Alexandrei au fost: 9, 9, 9, 8, 9, 9, 10, iar notele lui David au fost: 9, 9, 9, 9, 8, 9, 9, 9. A doua pereche, formată din Andra Rădocea și Mario Talpoș, a fost supusă probei de aruncat cu mingile de ping-pong. Unul dintre aceștia trebuia să arunce câte o minge, astfel încât, să nimerească paharul ținut în mână de partener, apoi să schimbe rolurile. Andra a primit notele: 9, 9, 10, 10, 10, 9, 9, 9, iar Mario a primit 10 pe linie. Următoarei perechi, formată din Ana Străjeru și Mihnea Șchiopu, i s-a acordat câte două cuvinte cu care fiecare partener a trebuit să formuleze o invitație în oraș. Cei doi au primit punctajul maxim. Antonia Podina și Silviu Vlădescu au fost cei care au urmat, fiind supuși probei căștilor. Aceasta probă a constat în rostirea a trei cuvinte de către unul din parteneri, în timp ce celălalt avea urechile acoperite cu căști. Cei doi au primit scorul maxim. Perechea a cincea, formată din Maria Văcăroiu și Robert Ghinescu, a trebuit să ghicească, pe rând, obiectele care se aflau în spatele unei cutii, vizibile doar publicului. Perechea a primit notele maxime acordate de juriu. Ultima pereche, formată din Raluca Ciopată și George Cioncu, a trebuit să spargă două baloane, într-un interval de 30 de secunde. Ambii parteneri au reușit și au primit notele maxime ale juriului.

Proba decisivă a bobocilor a fost cea de inteligenţă
În ultima probă, bobocii au trebuit să răspundă la un set de două întrebări, una dintre ele fiind despre America. Alexandra și David au fost primii care au răspuns la aceste întrebări. Alexandra a primit doar note de 8, iar David, doar note de 9. Apoi, au urmat Andra și Mario, care au răspuns corect întrebărilor și au primit punctajul maxim. De asemenea, Ana și Mihnea au răspuns corect întrebărilor, acumulând un punctaj maxim. A patra pereche a fost formată din Antonia și Silviu. Antonia a răspuns corect și a primit notele de 10, iar Silviu, doar note de 9. Maria și Robert au fost cei care au urmat, Maria acumulând doar note de 9, în timp ce Robert a primit scorul maxim. Raluca și George au constituit ultima pereche ce a fost supusă acestei probe. Raluca a primit notele: 9, 9, 9, 9, 8, 9, 9, iar George a primit notele de 10 pe linie.

Cine au fost câștigătorii Balului Bobocilor 2022-2023
În urma numerelor artistice și a probelor la care au fost supuse fiecare dintre perechile de boboci ale balului, s-a făcut un clasament pentru titlurile de Miss și Mister Boboc și Popularitate. Titlul de Miss „Boboc” 2022-2023 a fost obținut de Ana Străjeru, iar Mister „Boboc” 2022-2023 i-a fost acordat lui Mihnea Șchiopu. Mister „Popularitate” 2022-2023 a fost câștigat tot de către Mihnea Șchiopu, iar Miss „Popularitate” i-a fost acordat Antoniei Podina. Pe locul doi cu titlul de Miss Boboc a fost Antonia Podina, iar pe locul trei s-a situat Andra Rădocea. Pentru titlul de Mister, locul doi a fost ocupat de Robert Ghinescu, iar locul doi a fost obținut de George Cioncu.
La final, deoarece unul dintre boboci, David Pahonțu, a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani, întreaga sală i-a cântat „La mulți ani”, astfel Balul Bobocilor 2022-2023 al Liceului Teoretic „Dan Barbilian” terminându-se într-o notă de veselie maximă.
Robert Adrian ȘTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!