37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

Sportivii ACS Campionii Lereşti au adus medalii câştigate la Campionatul European de la Rimini

ACS Campionii Lereşti este un club sportiv de karate, cu sportivi care fac performanţă la cel mai înalt nivel. În luna septembrie a anului 2022, 11 sportivi au participat la concursul Black Sea Cup, organizat în cadrul stagiului de vară, cu ocazia împlinirii a 35 de ani de karate Fudokan în România. În prezent, în luna octombrie a anului 2022, aceştia au participat la Campionatul European desfăşurat la Rimini, în perioada 20-23 octombrie 2022. Nouă sportivi ai clubului ACS Campionii Lereşti s-au întors acasă medaliaţi.

Cine sunt sportivii medaliaţi la Campionatul European de karate
Sportivii clubului ACS Campionii Lerești au participat la diferite probe, la care au reușit să obțină rezultate deosebite.
Vlad Bratu a obținut medalie de argint la proba kobudo.
Carla Vlaicu a fost medaliată cu bronz la kobudo, bronz la kata sport, bronz la kumite sport și cu medalie de aur la kumite echipe.
Matei Bulugea a câștigat medalie de bronz la kumite echipe și medalie de aur la kobudo.
Erika Popescu a reușit să obțină medalie de argint la kobudo, medalie de argint la kata sport, medalie de argint la kumite echipe, medalie de aur la kata individual și medalie de aur la kumite sport.
Rareș Caibăr a câștigat medalie de bronz la kata individual.
Rareș Nicoară a dobândit medalie de bronz la kobudo, medalie de argint la kumite sport.
Theodor Duca a obținut medalie de bronz la kumite echipe sport.
Ștefania Codîrlă a cucerit medalia de bronz la kumite echipe, medalia de argint la kobudo, medalia de argint kumite sport, medalia de argint la kumite echipe sport și medalia de aur la kata sport.
=Raluca Enache a fost medaliată cu argint la kata sport și cu aur la kobudo.

Ce reprezintă probele la care au participat sportivii
-Kata este o demonstrație de luptă reală, cu adversari imaginari în care se învață tehnica și modul în care se execută corect aplicația sau la ce se folosește această tehnică (Bunkai).
-Kihon reprezintă izolarea unor tehnici sau a unor combinații din kata pe care sportivii le antrenează pentru următoarea fază de luptă.
-Kumite este faza în care sportivii aplică tot ceea ce au învățat la probele tehnice, în situații de luptă reale.
-Kobudo este o artă marțială tradițională japoneză. În kobudo se folosește un număr mare de arme, începând de la un mic bețișor de lungimea unui creion, până la bastonul lung, naginata, tonfa, sabie, etc. Sursa foto: Facebook ACS Campionii Lerești – Karate Club
Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!