8.4 C
Campulung Muscel
20/04/2024

Lupte greco-romane în memoria a doi foşti maeştri ai Clubului Sportiv Dinamo

Vineri, 21 octombrie 2022, Clubul Sportiv Dinamo București a organizat, în sala de lupte, un memorial în cinstea celor doi foști maeștri ai clubului, respectiv Dumitru Cuc și Alexandru Ruszi. Acest memorial se desfășoară anual, iar la ediția din 2022 au fost prezente mai multe cluburi sportive, printre care și Clubul Sportiv Muscel. În cadrul evenimentului a fost organizat un concurs amical, în care diferiți sportivi, aflaţi la început de carieră, au participat pentru a căpăta experiență.

Sportivii începători, locuri bune în clasament
Concursul a fost organizat de către CS Dinamo București, pentru copii, pentru cei care sunt începători, unde au participat cluburi din țară, precum: CS Dinamo București, CS Muscel, CS Pantelimon, LPS Pitești, Clubul Sportiv Școlar Steaua și CS Giurgiu. Sportivii care au participat din cadrul Clubului Sportiv Muscel sunt la început de carieră, cel mai vechi având o experiență de șase luni, iar cel mai nou, o experiență de doar o lună și jumătate. Cu toate că acești sportivi nu au avut o experiență pe măsura celor care au participat de la celelalte cluburi, au reușit să obțină rezultate impresionante.
Potrivit Maestrului de lupte, de la CS Muscel, Anton Arghira: „Degeaba facem antrenamente cu cei începători, dacă nu le oferim și meciuri, să capete experiență și să se dezvolte. Având în vedere că am participat cu cei începători, neavând o experiență la fel de mare ca a celor de la alte cluburi, la această etapă de pregătire, s-au prezentat foarte bine. Îi promovez pe cei începători pentru a le oferi încurajare, iar în acest fel, alți colegi de-ai lor și nu numai, sunt atrași de acest sport și putem înmulți masa de sportivi.

Rezultatele sportivilor CS Muscel
– Categoria 32 kg, Locul II Păun R.; Locul III Cristica R.
– Categoria 36 kg, Locul II Boceanu I.; Locul III Oinescu A.
– Categoria 40 kg, Locul III Stanca A.
– Categoria 55 kg, Locul II Morariu C.
– Categoria 60 kg, Locul III Boceanu C.
– Categoria 68 kg, Locul III Lazăr S.
Pentru Clubul Sportiv Muscel în care Anton Arghira este antrenor de lupte, vor urma în luna noiembrie trei Campionate Naționale: de cadeți, de Seniori U23 și de Seniori. Antrenorul va participa cu doi sportivi la Campionatul Național de cadeți, cu trei la Seniori U23 și cu doi la cel de Seniori. Toți acești sportivi au o experiență vastă și se așteaptă rezultate pe măsură.
Robert Adrian ŞTEFAN

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!