37.4 C
Campulung Muscel
16/07/2024

La Mățău au început pregătirile pentru cel mai înalt Foc al lui Sumedru

Spre finalul zilei de 17 octombrie 2022, Gheorghe Șucu, primarul comunei Mioarele, unde se află cel mai înalt deal din țară, Dealul Mățău, împreună cu organizatorul Norris Măgeanu, a verificat pregătirile pentru cel mai frumos și mai înalt Foc al lui Sumedru.

Cu ocazia acestui eveniment au fost aduse torțe, făclii, cetină și lemn pentru foc. Odată cu aprinderea Focului lui Sumedru, se va organiza un spectacol pe cinste cu invitați precum: Herghelia 7Cai, Ansamblul „Plaiuri Muscelene”, călușarii clasei de dansuri populare a Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, sub îndrumarea maestrului Puiu Tarbă; soliști: Rodica Voicu, Dorel Tamaș, Marilena Gheorman, Alexia Rădici, orgă: Costi Andrei, acordeon: Alexandru Ion; formația Lions Band. De asemenea, vor fi prezenţi maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara 10 Prăjini. Vor fi și invitați speciali și surprize pe măsură.

Invitația organizatorilor: „Vă așteptăm, marți, 25 octombrie, pe cel mai înalt deal din țară, Dealul Mățău, deasupra Câmpulungului Muscel! La ora 20.00 aprindem Focul, iar grătarele se vor încinge de la ora 18.30 ! Haaai la Foooocul lui Suuuumedruuu!”.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!