23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Festivalul Naţional de Romanţe şi Poezie „Rapsodii de Toamnă”, ediţia a XVI-a, va avea loc la Câmpulung Muscel, pe 27 septembrie

Festivalul Național de Romanțe și Poezie, „Rapsodii de Toamnă”, ediția a XVI-a, se va desfășura în incinta Cercului Militar Câmpulung Muscel – Casa Armatei, organizat de Cercul Militar Câmpulung, în colaborare cu Casa de Cultură a Sindicatelor „C.D. Aricescu”.

Festivalul are ca invitați speciali:

  • Pentru Romanțe: Viorica Rusu, câștigătoare a Trofeului „Nae Leonard”, ediția a XV-a, Cristache Bellu, câștigător al Trofeului „Vulturii Carpaților”, ediția a XV-a, Georgeta Pluta, câștigător al Trofeului „Rapsodii de Toamnă”, ediția a XV-a, George Rotaru, laureat „Crizantema de Aur”, ediția a XXV-a Târgoviște.
  • Ca Recitator, va fi Elena Iuliana Tudoran, câștigătoare a Premiului I, secțiunea Poezie.

Evenimentul începe la ora 16.30. Mesajul Festivalului Național de Romanțe și Poezie „Rapsodii de Toamnă” este: „Păstrăm tradiția, încurajăm talentele și iubim cultura!”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!