20.2 C
Campulung Muscel
03/10/2022

Medicul Adriana Andreescu s-a stins din viaţă

Medicul care s-a stins din viață era foarte apreciat atât de către colegi, cât și de către primarul comunei Schitu Golești, cel care a ținut să lase amintire câteva cuvinte pe pagina sa de Facebook, în semn de rămas bun și mulțumire pentru eforturile pe care dr. Adriana Andreescu le-a depus pentru a ajuta numeroși pacienți.

Pe pagina de socializare a primarului din Schitu Golești, Vasile Tudorel Miriță, a apărut mesajul acestuia de regret pentru dispariţia apreciatului medic: „Odihnă veșnică dr. Adriana Andreescu! Ai luptat toată viața pentru sănătatea semenilor, iar tu însăți ai pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Devreme, mult prea devreme. Ai coordonat la tine acasă, în Schitu Golești, două sesiuni de vaccinare împotriva Covid 19, un program de testare gratuită a glicemiei, plănuiam împreună să organizăm și un program gratuit de screening pentru depistarea cancerului de colon. Din păcate, toate acestea rămân doar amintiri, iar tu vei rămâne vie în memoria noastră. Drum lin către cer, Adriana!”

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!