20.2 C
Campulung Muscel
03/10/2022

Simona Bucura Oprescu: „PSD şi colegii noştri consilieri n-au generat conflictul de la Câmpulung”

La întâlnirea avută de preşedintele organizaţiei municipale a PSD, Simona Bucura Oprescu, cu o parte dintre membrii de partid câmpulungeni, vineri seară, s-au luat câteva decizii esenţiale. Prima: până la începutul lunii noiembrie, vor avea loc alegeri în toate structurile locale ale organizaţiei Câmpulung Muscel. „Vom avea alegeri în toate cele 27 de organizaţii locale pe care ne gândim să le constituim în jurul secţiilor de vot. Vom avea alegeri pe structurile de tineret, femei şi pensionari. Iar apoi vom avea Adunarea Generală a PSD Câmpulung Muscel, fiindcă am decis aseară (n.r. vineri, 16 septembrie 2022), împreună cu colegii noştri din organizaţie, că la Câmpulung vom avea o Adunare Generală şi nu o conferinţă. Ne dorim ca fiecare dintre cei peste 300 de membri pe care organizaţia îi are până în acest moment să poată participa la Adunarea Generală şi pentru ca Adunarea Generală să fie un eveniment în Câmpulung. Un eveniment care să ateste, o dată în plus, că reforma şi reformarea, redesenarea organizaţiei noastre, reprezintă un proces pe care ne dorim să-l încheiem din punct de vedere al partidului prin Adunarea Generală, care va fi la sfârşit de octombrie – început de noiembrie, dar şi prin toate aceste alegeri pe care le vom avea în interiorul partidului.”, a precizat Simona Bucura Oprescu, preşedintele PSD Câmpulung.

  • Niciun consilier de la PSD nu concurează pentru funcţia de viceprimar

Altă decizie luată în cadrul şedinţei de vineri seară: PSD nu revendică funcţia de viceprimar. „Partidul Social-Democrat şi colegii noştri consilieri de la Câmpulung nu au generat conflictul de la Câmpulung. Nu noi suntem cei care l-au generat, prin urmare, nu noi suntem cei care trebuie să răspundem pentru asta. Cine l-a generat trebuie să-l şi închidă, trebuie să-l şi rezolve. Consilierii locali ai PSD au un singur obiectiv. Acela de a fi vocea cetăţenilor din Câmpulung, de a avea o poziţie în Consiliul Local, nu de a face opoziţie vehementă, nu de a fi împotrivă, ci de a respecta de fiecare dată nevoile pe care Câmpulungul le are.”, a continuat Simona Bucura Oprescu.

Dintre consilierii social-democraţi, niciunul nu va candida la funcţia de viceprimar, a subliniat Simona Bucura Oprescu. „Dorim ca mesajul nostru să fie foarte clar. Noi nu avem decât cinci voturi în Consiliul Local, motiv pentru care ne dorim ca seriozitatea să fie o regulă pentru noi. Nu facem jocuri politice şi nimeni nu-şi poate permite jocuri politice făcute cu noi. Noi, în acest moment, avem o singură prioritate. Aceea de a oferi Câmpulungului o speranţă şi o soluţie. Dar nu o speranţă şi o soluţie de moment, ci o speranţă şi o soluţie care să regenereze municipiul Câmpulung Muscel.”, a adăugat lidera social-democraţilor câmpulungeni.

  • „În 2024, PSD va avea o victorie frumoasă la Câmpulung”

În discursul său, Simona Bucura Oprescu a repetat ideea de victorie a PSD în 2024. „Asta înseamnă că ne pregătim cu cei mai buni candidaţi, atât pentru Consiliul Local 2024, dar şi pentru funcţia de primar. Asta înseamnă că ne pregătim cu cel mai bun program de guvernare locală, la care vom lucra împreună, pe toate nevoile pe care le are Câmpulungul: nevoia de regenerare urbană, nevoia de regenerare socială, nevoia de regenerare economică. Astfel încât, în 2024, în urma unei victorii frumoase pe care PSD o va avea la Câmpulung, noi să avem soluţiile la cheie. Să nu fim ca alţii care au ajuns pe acele scaune de conducere din administraţia publică locală de la Câmpulung, pe care nu ştiu să le folosească. Şi care îşi dau măsura valorii prin faptul că, din păcate, au luat decizii greşite. Prin faptul că, din prima zi, au avut o atitudine războinică, atât din punct de vedere politic, cât şi din punct de vedere administrativ, neştiind să motiveze echipa din Primăria Câmpulung Muscel. Ba, din contră, tratând echipa din Primăria Câmpulung Muscel, de foarte multe ori, cu dispreţ, iar, alteori, din păcate, în situaţii de abuz de putere. Acest lucru este demonstrat de toate litigiile în instanţă pe care UAT Câmpulung le-a avut şi le are cu salariaţi ai aparatului propriu al Primăriei sau serviciilor de utilităţi publice. Niciunul dintre proiectele anunţate nu a fost finalizat. În acest moment, administraţia de la Câmpulung anunţă şi se laudă cu proiecte care au început în perioada administraţiei Ţâroiu şi care au ajuns la semnarea contractelor şi la maturitate în această perioadă. Din păcate, ceea ce vedem la Câmpulung este neputinţă, tensiune şi, de foarte multe ori, chiar conflict şi scandal. Nu se poate construi atunci când eşti în conflict. Construcţiile care rezistă sunt doar construcţiile care se fac pe timp de pace. Îmi doresc pace la Câmpulung din 2022 până în 2024. Doresc succes administraţiei locale din Câmpulung. Noi nu o să fim o piedică pentru nimeni. Dar îmi doresc să fim suficient de buni încât câmpulungenii să constate că merităm să ne câştigăm locul de a conduce Câmpulungul din 2024.”, a fost mesajul deputatului PSD.

Ea a punctat şi ideea de creştere numerică şi valorică a organizaţiei locale de partid. „Echipa noastră se întăreşte în fiecare zi. PSD creşte la Câmpulung Muscel. Am primit, ieri, colegi de o valoare extraordinară. Şi ne dorim să continuăm acest proces, astfel încât fiecare dintre noi să avem conştiinţa împăcată că am încercat şi prin contribuţia noastră să redăm câmpulungenilor speranţa şi soluţia pentru dezvoltarea municipiului Câmpulung.”, a încheiat Simona Bucura Oprescu. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!