18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Corina Scarlat, cea mai ferventă contestatară a Elenei Lasconi, a intrat în PSD Câmpulung

La începutul conferinţei de presă de astăzi, deputatul Simona Bucura Oprescu a punctat un moment important în care se află PSD Câmpulung: creşterea formaţiunii cu membri noi. Vineri, 16 septembrie 2022, a avut loc o întâlnire în cadrul organizaţiei locale, la care au participat peste 40 de social-democraţi. „Am avut plăcerea de a le spune „bun venit” şi de a primi şi confirma în familia social-democrată de la Câmpulung Muscel opt colegi. Mai avem peste 30 de colegi care vor să intre în partid, au semnat adeziuni şi vor să fie confirmaţi.”, a afirmat, în debutul întâlnirii cu jurnaliştii, preşedintele PSD Câmpulung, Simona Bucura Oprescu.

Între cei opt proaspăt primiţi în rândurile formaţiunii municipale se află Corina Scarlat, o ferventă contestatară a activităţii primarului în funcţie, remarcată prin postările virulente pe Facebook. „Îi spun şi public, în cadrul conferinţei de presă, „bine a venit” în PSD.”, i-a transmis Simona Bucura Oprescu. „Am luat această decizie analizând foarte bine opţiunile mele, mai ales că sunt pentru prima dată înscrisă într-un partid politic. N-am făcut parte până acum dintr-un partid politic. Nu m-am implicat în viaţa politică, dar am considerat că este momentul să fac acest pas. Sunt câmpulungeancă, am făcut Şcoala Generală nr.5, clasele V-VIII la Şcoala Generală nr.7, Liceul „Dinicu Golescu”, clasă de Matematică-Fizică. După ce am terminat liceul, am urmat Facultatea de Matematică. Am şi un master în Analiză reală şi complexă, studii de management la SNSPA. Am lucrat în presă, ştiu ce înseamnă să fii jurnalist. Am lucrat 15 ani în presa centrală. Acum sunt funcţionar public, lucrez în administraţia centrală.”, s-a prezentat Corina Scarlat.

Ea a explicat de ce a ales social-democraţia. „Partidul Social-Democrat este un partid de care mă simt atrasă, m-am simţit atrasă de valorile, de principiile sale. Este un partid mare, puternic, alături de care vom putea să facem foarte multe pentru acest oraş.”, şi-a justificat Scarlat decizia de a intra în PSD. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!