23.1 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Group Concif SRL şi Conteh Barengott SRL, firmele familiei Răuţoiu, singurele ofertante şi la licitaţia pentru drumuri de la Cetăţeni

Tot două dintre firmele familiei Răuţoiu sunt singurele participante şi la licitaţia ţinută de primarul Mugurel Minciună, pentru atribuirea unui contract de drumuri, în valoare de 6,5 milioane de lei. Asocierea formată din Group Concif SRL şi Conteh Barengott SRL a dat curs invitaţiei de înscriere la procedura de achiziţie pentru selectarea executantului care oferă cel mai bun raport calitate – preţ la realizarea mai multor intervenţii de îmbunătăţire a condiţiei unor drumuri din comună. Ca valoare, este cea mai scumpă investiţie licitată în Muscel, în această vară. Valoarea totală estimată a contractului se cifrează la 6.508.735,83 lei.

  • Primarul de la Cetăţeni caută să obţină de la câştigătorul licitaţiei cel mai bun raport calitate – preţ

Lucrarea programată la infrastructura de drumuri a localităţii de la margine de Muscel, denumită „Modernizarea drumurilor comunale şi locale în comuna Cetăţeni”, este împărţită în două loturi. Primul lot cuprinde străzile Râului, Morăreşti, Căpitan Socol şi Plaiul Radului, iar al doilea lot urmăreşte „modernizarea străzii Speranţei, pentru îmbunătăţirea condiţiilor sociale în comuna Cetăţeni.”

Autoritatea contractantă achiziţionează, prin acelaşi pachet, atât serviciile de proiectare, cât şi pe cele de execuţie. Pentru lotul I, durata contractului este de 14 luni, din care o lună este estimarea pentru partea de proiectare şi 13 luni, execuţia lucrărilor. În cazul celui de-al doilea lot, câştigătorului i se cere să se încadreze în şapte luni cu realizarea proiectului şi operaţiunilor în teren. După cum punctam în deschiderea articolului, investiţia a fost estimată la 6.508.735,83 lei.

Valoarea celor patru străzi incluse în primul lot al contractului – Râului (876,95 m), Morăreşti (777,78 m), Căpitan Socol (562 m), Plaiul Radului (903,69 m) – a fost apreciată la 3.332.650,93 lei. Din acest total, proiectarea în faza de proiect tehnic (proiect tehnic, detalii de execuţie, verificarea proiectului tehnic) a fost stabilită la 45.220 lei, asistenţa tehnică din partea proiectantului, la 13.328 lei, cheltuielile pentru investiţia de bază, la 3.266.367,93 lei şi organizarea de şantier, la 7.735 lei.

Al doilea lot, referitor la punerea la punct a celor 780 de metri din strada Speranţei, a fost estimat, ca valoarea a lucrării, la 3.176.084,90 lei, din care proiectarea presupune o cheltuială estimată la 117.125,75 lei, asistenţa tehnică din partea proiectantului – 2.975 lei, cheltuielile pentru investiţia de bază – 3.038.134,15 lei, organizarea de şantier – 17.850 lei.

Câştigător al unuia dintre cele două loturi sau al amândurora, dacă aceasta va fi opţiunea ofertantului, va fi cel care oferă cel mai bun raport calitate – preţ.

Înscrierea la licitaţie a fost posibilă numai până la data de 27 iulie 2022, zi în care ofertele s-au şi deschis. Singura ofertă primită de edilul de la Cetăţeni este din partea lui Sorinel Răuţoiu şi a fiului acestuia, George Răuţoiu, prin firmele pe care le patronează, Group Concif şi Conteh Barengott, asociate pentru câştigarea contractului. „E.M.”

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!