20.2 C
Campulung Muscel
03/10/2022

Suspecţi de furtul mai multor cai, trimişi în judecată

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în care se desfăşoară cercetări faţă de trei bărbaţi din Mălureni, cercetaţi în stare de arest preventiv în altă cauză, şi un bărbat din comuna Crângurile, judeţul Dâmboviţa, cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Din cercetări, s-a stabilit că cei trei bărbaţi din comuna Mălureni ar fi sustras, în noaptea de 23 spre 24 iunie 2022, de pe un teren situat la limita dintre comunele Aninoasa şi Domneşti, în imediata vecinătate a DN 73C, o cabalină în vârstă de aproximativ un an şi o altă cabalină în vârstă de circa 6 ani, iar în noaptea de 25 spre 26 iunie 2022, ar fi sustras două cabaline, lăsate la păscut pe izlazul comunal din comuna Bălileşti, toate animalele fiind tăinuite de către persoana din comuna Crângurile, judeţul Dâmboviţa.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de trimitere în judecată. E.M.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!