27.7 C
Campulung Muscel
17/06/2024

La Bogaţi, identitatea românească merge mai departe!

Duminică, 28 august, comuna argeşeană Bogaţi şi-a sărbătorit ziua, eveniment la care au fost prezente zeci de oficialităţi locale, dar şi invitaţi de peste hotare.

„Am trăit la Ziua Comunei Bogaţi momente de mare bucurie şi emoţie!

I-am reîntâlnit pe minunaţii copii care fac parte din „Şezătoarea de la Bogaţi”, coordonată de doamna Flori Buia, copii care în primăvară au venit la Parlament şi ne-au încântat cu măiestria lor. O felicit pe doamna Flori Buia că le inspiră celor mici dragostea pentru tradiţii şi mă bucur pentru titlul de „Cetăţean de Onoare al Comunei Bogaţi” pe care l-a primit! La Bogaţi, pe lângă rădăcini date prin istorie, identitate, tradiţie, copiilor li se dau şi aripi, prin investiţiile făcute aici oferind confort european. Datorită eforturilor primarului Ion Gârleanu, ale Consiliului Local şi ale aparatului propriu din Primărie, prin Programul „Anghel Saligny” a fost alocată în acest an suma de 15 milioane de lei pentru infrastructura rutieră! Este încă un proiect de succes pentru comună!

La Bogaţi se respiră din plin viitor! Un fiu al satului, Mircea Manolache, este unul dintre cei mai apreciaţi inventatori, cu brevete premiate la saloane internaţionale de profil. Felicitări pentru munca sa vizionară şi pentru titlul de „Cetăţean de Onoare al Comunei Bogaţi” pe care l-a primit!

Am fost la Bogaţi cu o echipă puternică din care au făcut parte senatorul Cristina Stocheci, deputaţii Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea şi Aurel Bălăşoiu, vicepreşedinte Consiliului Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu, subprefecţii Ciprian Neculăescu şi Bogdan Minciunescu, inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu, primarii Florin Dumitru de la Teiu, Vasile Leau de la Boteni, viceprimarul oraşului Mioveni, Ciprian Ţurlea, consilieri judeţeni şi locali.

Îl felicităm pe primarul Ion Gârleanu pentru tot ce a făcut şi face pentru comună! Poate conta pe sprijinul nostru!”, ne-a transmis deputatul Simona Bucura Oprescu.

 

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!