20.7 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Marian Toader a semnat contractul de finanţare pentru apă şi canalizare la Pojorâta

În această dimineaţă, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, şi primarul comunei Lereşti, Marian Toader, au semnat la Palatul Victoria primul contract de finanţare din România aprobat prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

La eveniment au fost prezenţi premierului Nicolae Ciucă, ministrului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, piteşteanului Niculae Ştefan Vlad, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, dar şi alţi oficiali ai Guvernului şi primari din ţară.

Aşa cum v-am mai spus, este vorba de proiectul „Extindere reţea de apă potabilă şi canalizare menajeră, sat Lereşti – Pojorâta”, cu o valoare totală de 4.740.618,21 lei. Pe acelaşi program, „Anghel Saligny”, Primăria Lereşti mai are depus un al doilea proiect, „Modernizare drumuri de interes local în comuna Lereşti, judeţul Argeş”, aprobat la finanţare cu suma de 8.325.766,52 lei.

În total, prin Programul „Anghel Saligny” au fost aprobate spre finanţare pentru judeţul Argeş 171 de obiective în valoare totală de 1.537.565.799 de lei. Isabela Filip

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!