20.7 C
Campulung Muscel
21/07/2024

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeş: „Consolidarea infrastructurii medicale a medicilor de familie, o prioritate a PSD!”

Aşa cum a transmis deputatul PSD de Argeş, Remus Mihalcea, 3.000 de medici de familie vor avea la dispoziţie 180 de milioane de euro din PNRR pentru investiţii în renovarea şi dotarea cabinetelor medicale.

„Este o reuşită a ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, în atingerea unuia dintre obiectivele esenţiale asumate de PSD când a intrat la guvernare, respectiv „Niciun român fără acces la sănătate!” Acesta este angajamentul esenţial al PSD în domeniul Sănătăţii. Dorim ca fiecare comunitate să aibă centru medical, cu cel puţin un cabinet de medicină de familie, farmacie şi stomatologie. Dotarea medicală a acestor centre va include o maşină, astfel încât personalul medical să poată ajunge la pacienţii cu urgenţe!”, ne-a spus deputatul Remus Mihalcea.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!