27.1 C
Campulung Muscel
24/07/2024

Curtea de Apel a respins apelul criminalului din Cetăţeni. Bărbatul va face 9 ani de închisoare

Bărbatul din Cetăţeni, care l-a omorât pe amantul soţiei sale a contestat condamnarea primită. La fel a făcut şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, dar Curtea de Apel le-a respins apelurile ca nefondate.
Pe 29 martie 2022, Tribunalul Argeş s-a pronunţat în dosarul în care Marin Stan, de 48 de ani, din Cetăţeni a fost judecat pentru omorul pe care s-a dovedit că l-a comis anul trecut, în noaptea de 27 spre 28 mai. Bărbatul a primit 9 ani de închisoare, cu executare în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Ca pedepse complementare şi accesorii, pe o durată de cinci ani, acestuia i-au fost interzise exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dar şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, de la rămânerea definitivă a sentinţe şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale. Prin hotărârea din primăvară, Tribunalul Argeş a menţinut măsura arestului preventiv sub care se află bărbatul, dar a dispus deducerea din pedeapsa principală durata reţinerii şi arestării preventive a acestuia, din data de 28 mai 2021, la zi. Sentinţa a fost atacată de condamnat dar şi de Parchetul de pe lângă Tribunalului Argeş, iar apelul s-a judecat pe 16 iulie. Curtea de Apel Piteşti le-a respins apelurile ca nefondate, rămânând în vigoare ce a hotărât instanţa de fond.
Este vorba de incidentul din noaptea de 27 spre 28 mai 2021, când Marin Stan, de 48 de ani, din Cetăţeni, l-a ucis în bătaie pe cel pe care-l suspecta că are o relaţie cu soţia lui. Soţul gelos l-a bătut până l-a lăsat fără suflare pe Gheorghe Sandu, de 40 de ani, din Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa, chiar în momentul în care femeia intenţiona să se mute definitiv cu amantul ei.
Adrian TĂNASE

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!