18.1 C
Campulung Muscel
22/07/2024

Salvamontiştii refac traseul montan spre Refugiul Iezer

Din cauza precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, poteca spre Refugiul Iezer nu mai prezintă siguranţă pentru turiştii care vor să ajungă în vârful muntelui. O mulţime de copaci au căzut pe cărare, iar mai multe podeţe au fost luate de ape.

Astfel, salvamontiştii câmpulungeni au trecut la consolidarea potecii spre Refugiul Iezer, la repararea trecerilor peste râul Bătrâna pe traseul marcat cu „Cruce albastră”.

„Am început verificarea şi refacerea traseelor montane din zona pe care o administrăm. Acolo unde sunt probleme intervenim pentru ca poteca să prezinte siguranţă în deplasare. Astăzi, salvatorii montani aflaţi de serviciu la Baza Salvamont Voina au reconstruit puntea peste râul Bătrâna ce se află pe traseul turistic Cabana Voina – Valea Bătrâna – Piciorul Iezerului – Refugiul Iezer, traseu marcat „Cruce albastră.”, au transmis reprezentanţii Salvamont Argeş.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!