19.1 C
Campulung Muscel
19/06/2024

Diana Pană, noul preşedinte al LEO Câmpulung

LEO Leolution Câmpulung are o nouă echipă de conducere, coordonată de Diana Pană. Aceasta a preluat atribuţiile exercitate în decursul anului lionistic încheiat la 30 iunie 2022 de Sânziana Şendroiu, o „carolistă” cu un palmares impresionant, inclusiv în domeniul voluntariatului promovat şi practicat de „leuţii” formaţi de Carmen Bârloiu. Cel mai recent eveniment consumat în cadrul clubului de tineret înfiinţat pe lângă LIONS îl constituie ceremonia de schimbare de mandat, o formalitate îndeplinită anual la nivel mondial de toate cluburile de seniori şi tineret. Tinerii s-au achitat de sarcină sâmbătă, 2 iulie 2022, organizând într-un local câmpulungean festivitatea de predare a ştafetei, în prezenţa invitaţilor de la mai multe cluburi LEO din ţară.

  • Toţi cei cinci preşedinţi LEO s-au reunit la ceremonia de schimbare de mandat    

De la 1 iulie 2022, LEO Leolution Câmpulung funcţionează cu o echipă proaspătă la vârf, care arată astfel: Diana Pană – preşedinte, Andreea Preduţ – vicepreşedinte 1, Flavius Toma – secretar, Lavinia Brătulescu – trezorier, Nariana Tuţă – director de proiecte, Adrian Mărgărit – director de imagine, Ştefania Solomon – vocea LEO, Ioana Nicoară – director IT. Ei vor coordona activitatea clubului de tineret în intervalul 1 iulie 2022 – 30 iunie 2023, perioadă în care vor continua proiectele începute în mandatul încheiat, dar, cu siguranţă, vor avea şi acţiuni noi. Board-ul Leolution Câmpulung o include, în poziţia de LEO Adviser, pe Carmen Bârloiu, căreia i se datorează existenţa clubului înfiinţat în urmă cu cinci ani.

La ceremonia de schimbare de mandat, „leuţii” au fost onoraţi cu prezenţa de membri LIONS: PDG Dan Şain, Chairperson Regiunea Muntenia-Sud Carmen Bârloiu, IPP LIONS Amaluna Campus Club Horia Bârloiu, proaspăt promovat în funcţia de Director de Proiecte LEO D124 România Teodor Manu, Lions New Voices recent nominalizat la distincţia de Reprezentat al Service-ului la nivel internațional Sebastian Crăciun. Acestora li s-au alăturat reprezentaţi ai unor cluburi LEO din ţară: Mălina Nicula şi Noris Olar – LEO Orăştie Palia, Oana Horhat – LEO Alba-Iulia Fortress, Anastasia Ciorogaru – LEO Constanţa Gaudium, Vlad Popescu – LEO Bucharest Sunshine, Valentin Dospinoiu – LEO Sibiu Eclipse.

Un amănunt interesant legat de momentul schimbării conducerii LEO Leolution Câmpulung: prezenţa tuturor preşedinţilor care au condus în anul lor de mandat clubul. Carmen Bârloiu şi-a dorit foarte mult să creeze o tradiţie, care s-a respectat în cei cinci ani de existenţă a clubului, prin participarea celorlalţi lideri. Dorinţă şi tradiţie respectate şi în 2022, când au fost prezenţi toţi preşedinţii LEO, de la înfiinţare până în prezent: Horia Bârloiu, Maria Georgiana Pătru, Teodor Ioan Manu, Sânziana Şendroiu şi Diana Pană.

„Mulţumim Board-ului de la care am preluat ştafeta: Sânziana Şendroiu, Diana Pană, Andreea Preduţ, Flavius Toma, Ioana Şovu, Nariana Tuţă, Irené Constantinescu, Cristina Enache şi Ştefania Solomon.”, precizează actualii responsabili, dintre care o parte – cei care sunt încă liceeni – şi-au păstrat poziţiile în conducerea LEO Leolution Câmpulung.

„Povestea merge mai departe. Şi sunt cu ei de la începuturi, deja la echipa nr.5! Am mare încredere în ceea ce sunteţi şi faceţi şi, aşa cum spun mereu, cu fiecare dintre voi în parte şi cu voi toţi împreună, lumea este mai frumoasă. În mod individual, suntem o picătură. Împreună suntem un ocean. Noul board va duce cu onoare mai departe misiunea clubului LEO Leolution Câmpulung cu noi idei şi forţe proaspete. Mulţumim boardurilor precedente pentru munca şi pasiunea pe care au depus-o. Unirea este un început. Urmează împreună progresul. Lucrul împreună este un succes.”, a transmis Carmen Bârloiu, LEO Adviser.

  • Flavius Toma, „Leuţul Anului” la LEO Câmpulung

Încheiem relatarea despre schimbarea produsă la vârful „leuţilor” câmpulungeni cu premiul acordat lui Flavius Toma. El este „Leuţul Anului” la LEO Leolution Câmpulung, distincţie meritată din plin pentru implicarea în acţiunile de voluntariat ale clubului. El este tânărul care, la etapa regională a concursului „Tânărul ambasador LIONS al Secolului 21 – Bert Masson”, ajuns, în 2022, la a opta ediţie, a susţinut în faţa juriului proiectul „Verde Modular”. Proiect poziţionat pe locul III la etapa naţională a concursului, derulată în luna mai, la Craiova, în cadrul Convenţiei Naţionale LIONS. Magda BĂNCESCU

 

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!