6.3 C
Campulung Muscel
29/03/2024

Locul 3 pentru echipa RB Racing, în etapa a II-a de RallyCross

Sâmbătă şi duminică, 25-26 iunie, la Mioveni s-a desfăşurat etapa a II-a a Campionatului Naţional de RallyCross. RB Racing, deşi a fost singura echipă care a participat doar cu piloţi juniori, a făcut o figură frumoasă, clasându-se pe locul III al clasamentului pe echipe.

În cadrul etapei a II-a a Campionatului Naţional de RallyCross, desfăşurată în week-end la Mioveni, RB Racing a participat cu o echipă formată din piloţi foarte tineri, printre care şi doi debutanţi. Cu toate acestea, dar şi confruntaţi cu o serie de probleme tehnice, tinerii piloţi musceleni s-au descurcat mai mult decât onorabil.

Mircea Şerbanescu, unul dintre debutanţii în acest campionat a ocupat locul 3 la Juniori 1.

Radu Nicolae a realizat un rezultat excepţional, situându-se pe locul 3 la Juniori 2.

Iris Muscalu, după mai multe peripeţii cauzate de câteva accidente, din care maşina a ieşit destul de şifonată, a ocupat locul 4 juniori 1, situându-se în acelaşi timp pe locul 3 la Clasa Femina.

Teodora Merlă  s-a clasat pe locul 4 la Juniori 2 şi a ocupat prima poziţie la Clasa Femina.

Un alt debutant în acest campionat, Bogdan Toma s-a clasat pe locul 5 la Juniori 2.

Talentatul pilot Rareş Şain s-a clasat pe locul 6 la Juniori 2, după ce în prima zi de concurs, după doar două ture i s-a spart motorul.

Echipa de mecanici, alcătuită din multiplul campion Gică Ticuţă şi fratele său Mădălin merită toate aprecierile pentru efortul depus pentru a reuşi înlocuirea acestuia, în vederea startului de duminică, însă, în finală un bolovan a pus capăt unui weekend nu foarte fericit.

David Nedelcu s-a impus la clasa H1 în faţa unor piloţi cu zeci de ani de experienţă în astfel de curse, ocupând locul întâi la finalul acestei etape.

Din păcate, Andrei Marionoiu de la Clasa H2 a fost trădat de cutia de viteze, încă din prima zi de concurs.

Aceste rezultate au dus echipa pe locul 3 la final, RB Racing fiind singura echipă reprezentată doar de juniori, ceea ce vorbeşte de la sine despre faptul că zona Câmpulungului este o adevărată pepinieră de tineri antrenaţi şi pregătiţi în sporturile cu motor. De menţionat este şi vizita făcută de vicepreşedintele FRAS, Cătălin Nicolaescu, mereu alături de Rallycross şi de preşedintele Norris Mageanu. Acesta a discutat cu tinerii sportivi, fiind foarte mândru de şcoala de la Câmpulung, oraş din care şi el provine.

Postări asemănătoare

Acest site utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie. Pentru mai multe informatii puteti consulta Politica de confidentialitate a datelor personale. Accept Mai mult

error: Content is protected !!